مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان عنوان کرد : قارچ یکی از کم نیاز ترین محصولات به آب است که در تولید هر کیلو گرم قارچ ۲۸ لیتر آب نیاز می باشد و و برای تولید هر کیلوگرم گندم ۲ هزار لیتر آب مورد نیاز می باشد و در این خصوص کارشناسان تغذیه قارچ خوراکی را جایگزینی مناسب با گوشت می دانند.
علی علیمحمدی افزود؛ یکی از روشهای با صرفه و درآمد زا تولید قارچ خوراکی می باشد که در این راستا ۲ واحدکارگاه کوچک پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید ۸تن همزمان با آغاز دهه فجر در این شهرستان با هزینه بالغ بر ۱۰۰۰ میلیون ریال با همکاری کارشناسان فارغ التحصیل کشاورزی و اشتغال ۶ نفر راه اندازی گردید .امید است با اجرای برنامه آموزشی فنی و حرفه ای و دریافت مجوزهای لازم برای تولید با استفاده از تسهیلات بانکی واحد های تولید قارچ در این شهرستان راه اندازی شود .