تولیدی 17 بهمن 1393 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

راه اندازی ۲ واحد پرورش قارچ خوراکی در شهرستان ورزقان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان عنوان کرد : قارچ یکی از کم نیاز ترین محصولات به آب است که در تولید هر کیلو گرم قارچ ۲۸ لیتر آب نیاز می باشد و و برای تولید هر کیلوگرم گندم ۲ هزار لیتر آب مورد نیاز می باشد و در این خصوص کارشناسان تغذیه قارچ خوراکی را جایگزینی مناسب با گوشت می دانند.

علی علیمحمدی افزود؛ یکی از روشهای با صرفه و درآمد زا تولید قارچ خوراکی می باشد که در این راستا ۲ واحدکارگاه کوچک پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید ۸تن همزمان با آغاز دهه فجر در این شهرستان با هزینه بالغ بر ۱۰۰۰ میلیون ریال با همکاری کارشناسان فارغ التحصیل کشاورزی و اشتغال ۶ نفر راه اندازی گردید .امید است با اجرای برنامه آموزشی فنی و حرفه ای و دریافت مجوزهای لازم برای تولید با استفاده از تسهیلات بانکی واحد های تولید قارچ در این شهرستان راه اندازی شود .

 

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *