اسلایدر 24 بهمن 1393 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

برگزاری اولین جشنواره طبخ ماهی در شهر خاروانا/تصاویر

به گزارش آوای ورزقان؛جشنواره طبخ ماهی و  غذاهای سنتی و نمایشگاه توانمندی های روستایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در شهرها و روستاها در شهر خاروانا شهرستان ورزقان برگزار شد. مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان گفت :این جشنواره با حضور پرشور مردم و مسئولین با مشارکت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ورزقان وآموزش پرورش بخش خاروانا در مجتمع الزهراء شهر خاروانا برگزار شد. علی علیمحمدی در حاشیه این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی مردم با غذای طبخ شده از آبزیان، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی ،حمایت از تولیدکنندگان ، ترویج توسعه آبزی پروری و تغذیه سالم خانوارها عنوان کرد و اظهار داشت: این جشنواره با حضور اساتید و کارشناسان مجرب آشپزی برگزار شد .

وی با اشاره به سرانه پایین مصرف ماهی در رژیم غذایی مردم کشورمان برگزاری چنین جشنواره هایی را لازم وضروری دانست و ادامه داد، که سرانه مصرف ماهی در کشور ما ۸ کیلو ، درکشوری همچون اسپانیا ۴۳ کیلو و متوسط سرانه جهانی ۱۶ کیلو می باشد . وی متوسط سرانه استانی راهم ۶ کیلو عنوان کرد.

 ۱ ۲ ۳

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *