به گزارش آوای ورزقان؛جشنواره طبخ ماهی و غذاهای سنتی و نمایشگاه توانمندی های روستایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در شهرها و روستاها در شهر خاروانا شهرستان ورزقان برگزار شد. مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان گفت :این جشنواره با حضور پرشور مردم و مسئولین با مشارکت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ورزقان وآموزش پرورش بخش خاروانا در مجتمع الزهراء شهر خاروانا برگزار شد. علی علیمحمدی در حاشیه این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی مردم با غذای طبخ شده از آبزیان، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی ،حمایت از تولیدکنندگان ، ترویج توسعه آبزی پروری و تغذیه سالم خانوارها عنوان کرد و اظهار داشت: این جشنواره با حضور اساتید و کارشناسان مجرب آشپزی برگزار شد .
وی با اشاره به سرانه پایین مصرف ماهی در رژیم غذایی مردم کشورمان برگزاری چنین جشنواره هایی را لازم وضروری دانست و ادامه داد، که سرانه مصرف ماهی در کشور ما ۸ کیلو ، درکشوری همچون اسپانیا ۴۳ کیلو و متوسط سرانه جهانی ۱۶ کیلو می باشد . وی متوسط سرانه استانی راهم ۶ کیلو عنوان کرد.