بازنشری 22 فروردین 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تکذیب صادرات مواد مخدر به خارج از کشور/ کشف بیش از ۴۹۰ تن انواع مواد مخدر/ انهدام ۲۵۰ آشپزخانه مواد صنعتی

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازباشگاه خبرنگاران،سردار علی مویدی صبح امروز در نشست خبری گفت: در سال گذشته۱۸۰۰ عملیات در رابطه با مواد مخدر انجام شد و ۹۶ قاچاقچی مسلح به هلاکت رسیدند.
وی ادامه داد: طی این مدت ۳۰۰ هزار پرونده در رابطه با مواد مخدر تشکیل شد که ۲۱ درصد افزایش داشت و بیش از ۴۹۰ تن مواد مخدر کشف شده است.
مویدی افزود: ۲۵۰ آشپزخانه مواد مخدر صنعتی در سال گذشته منهدم شد که ۲۰۰ مورد آن در تهران و حومه آن بود. همچنین صادرات مواد مخدر صنعتی را به خارج کشور به جد تکذیب می کنم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به پرونده تمساج خلیج در سال گذشته تاکید کرد: دستگاه های کشور از شکل گیری این گونه افراد که امنیت اجتماعی، اقتصادی و … را در کشور به مخاطره می اندازند، جلوگیری کنند.‎
وی از کشف ۲۲ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال جاری در کشور خبر داد و گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۱ درصد افزایش داشت‎.
وی بیان داشت: در سال جاری ۳ کیلوگرم کوکائین طی انجام اقدام اطلاعاتی از باندی به نام “غول بچه” کشف کردیم و باند آنها منهدم شد که مواد را از کشورهای آمریکای جنوبی به ایران ترانزیت ولی مسیر را در راه عوض و سرانجام در فرودگاه امام دستگیر شدند.
در حال بروز رسانی/
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *