بازنشری 01 اردیبهشت 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

افضل و ناظم گزینه‌های اصلی هدایت لاله‌های نارنجی/ جذب اسپانسر مالزیایی و تمدید قرارداد برزیلی‌‌های مس

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، مدیریت باشگاه مس برای حضوری قدرتمندانه در فصل پیش روی لیگ برتر فوتسال و تحقق اهداف و برنامه‌های مورد نظر، جذب و به کارگیری مربیان و بازیکنان کاربلد و بزرگ را در دستور کار قرار داده و طی یک ماه گذشته نیز مذاکرات رسمی خود را با گزینه‌های مورد نظر مربیگری از یک سو و بازیکنان مورد نیاز خود را آغاز کرده و به دور از جنجال و هیاهوهای کاذب اهداف خود ��ا دنبال کرده است.

در این میان با توجه به اهمیت و حساسیت‌های موجود در انتخاب سرمربی، باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون با تعیین و ترسیم برخی شاخص‌ها و آیتم‌های فنی، اخلاقی، مدیریتی و در کنار آن سوابق، نتایج و تأثیرگذاری مربیان، چندین گزینه داخلی و خارجی را برای سپردن سکان هدایت مس شناسایی و مذاکرات مرحله به مرحله خود را با این مربیان آغاز کرد و پس از برگزاری نشست‌های متعدد و مذاکرات حضوری و اخذ برنامه و پیشنهادات مالی این مربیان و نیز دریافت لیست بازیکنان مورد نظر آنان، نسبت به بررسی این برنامه‌ها و پیشنهادات در کمیته فنی و سپس هیئت مدیره باشگاه اقدام کرد.

این باشگاه پس از انجام مذاکرات مستقیم و رسمی با مربیان مورد نظر در نهایت به دو گزینه نهایی برای سپردن سکان هدایت لاله‌های نارنجی در فصل پیش رو رسید که به زودی و طی ۲۴ ساعت آینده از بین سیدمحمد ناظم الشریعه سرمربی فصل پیش ملی حفاری اهواز و علی افضل مربی فصل قبل کاشی نیلو اصفهان یکی به عنوان سرمربی جدید معرفی خواهد شد.

باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون طی روزهای آینده و پس از انتخاب سرمربی جدید و نیز نهایی شدن مذاکرات رسمی خود با بازیکنان مورد نظر، نسبت به اعلام اسامی بازیکنان جدید خود نیز اقدام خواهد کرد.

جذب اسپانسر مالزیایی مس سونگون

«FIGOS» اسپانسر جدید لاله‌های نارنجی/ قرارداد دو ساله مس با حامی مالزیایی

با حضور مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مس سونگون و مدیریت شرکت تولیدی ورزشی FIGOS فیگوس مالزی، قرارداد همکاری میان دو طرف به امضاء رسید.

بر اساس تفاهم‌نامه منعقده میان حامد نجفی مدیرعامل باشگاه و مدیریت شرکت فیگوس مالزی، این شرکت متعهد به تأمین تمام البسه ورزشی، اعم از لباس تمرین، لباس بازی، کفش، ساک ورزشی، البسه گرم، توپ و دیگر امکانات و البسه مورد نیاز تیم‌های ورزشی باشگاه مس سونگون به مدت دو سال شده است.

نجفی در عین حال تصریح کرد: نخستین محموله از البسه و امکانات تعهد شده توسط شرکت فیگوس مالزی به سمت ایران و تبریز حرکت کرده و کلیه تیم‌های فوتسال مس در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر فوتسال کشور و نیز رقابت‌های لیگ امیدهای ایران از این لباس‌ها استفاده خواهند کرد.

بازیکنان برزیلی مس سونگون

برزیلی‌های مس تمدید کردند

دیگو داسیلوا ویدیرا و جاناتان ناسیمنتو داسیلوا دو بازیکن خوب و تکنیکی برزیلی مس که نخستین بازیکنان برزیلی و خارجی فوتسال ایران در فصل گذشته نیز به‌شمار می‌رفتند، پیش از عزیمت به برزیل برای گذراندن تعطیلات پایان فصل قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با لاله‌های نارنجی تمدید کردند.

این دو بازیکن که از نیم‌فصل دوم لیگ سال قبل به ترکیب مسی‌ها اضافه شدند، در بازی‌های نیم‌فصل دوم لیگ با ارائه بازی‌های خوب و قابل قبول علاوه بر برانگیختن تحسین کارشناسان و اهالی فوتسال، به همراه دیگر بازیکنان خوب داخلی مس، نقش موثر و انکارناپذیری در کسب مقام سومی این تیم در لیگ برتر داشتند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *