اخبار جهان 04 خرداد 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نصرالله: عربستان حملات به یمن را متوقف کند/کارشکنی سعودی ها در نشست ژنو/ سقوط یک جنگنده دیگر عربستان

به گزارش آوای ورزقان به نقل از فارس، عربستان سعودی سه‌شنبه‌شب اول اردیبهشت (۲۱ آوریل) پس از ۲۷ روز بمباران شبانه روزی یمن، پایان تجاوز نظامی موسوم به عملیات «طوفان قاطع» علیه این کشور را اعلام کرد و همزمان از آغاز عملیاتی جدید موسوم به «بازگرداندن امید به یمن» خبر داد.

عربستان، عملیات «طوفان قاطع» را که بیش از سه هزار کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است، بامداد روز ششم فروردین آغاز و هدف آن را بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت در یمن اعلام کرد، اما با مقاومت مردم، ارتش و جنبش انصارالله یمن، تاکنون به این هدف و دیگر اهداف اعلامی نرسیده است.

* * * * * *

اخبار شصت‌و یکمین روز تجاوز عربستان را در زیر دنبال کنید:

* اعلام آماده باش در مرزهای عربستان با یمن/ قوای مسلح عربستان از اعلام آماده باش کامل در مرزهای مشترک این کشور با یمن خبر داد.

* سرنگونی یک جنگنده دیگر عربستان این بار در «صعده» یمن/ منابع امنیتی یمن از سرنگونی یکی دیگر از جنگنده‌های ارتش عربستان این بار در شمال شرقی صعده یمن خبر دادند.

*کارشکنی سعودی‌ها در تلاش‌های سازمان ملل برای توقف درگیری‌ها در یمن/ منابع رسانه ای گزارش دادند که عربستان سعودی و رئیس جمهور فراری یمن با مانع تراشی در مسیر مذاکرات صلح در یمن، تلاش های بین المللی در این زمینه را به بن بست کشانده‌اند.

* موگرینی: بحران یمن تنها راه‌حل سیاسی دارد

* تلاش غربی‌ها برای میانجی‌گری پنهانی میان یمن و عربستان/ عضو ارشد انصارالله یمن گفت: ممکن است سناریو میانجی‌گری پنهانی همانند سال ۲۰۰۹ برای متوقف کردن حملات عربستان سعودی عملی شود.

* نصرالله: از عربستان می‌خواهیم حملات به یمن را متوقف کند

* ارتش یمن و کمیته‌های مردمی پایگاه نظامی «سردح» عربستان را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند

* نظامی سابق آمریکایی: اسرائیل «جبل نقم» یمن را با بمب نوترونی هدف گرفت

* ترور «احمد العرامی» یکی از سران جنبش انصارالله / شبکه الجزیره در خبری کوتاه اعلام کرد که افراد مسلح در استان «البیضاء» این عضو انصارالله را ترور کردند

* عربستان در مرز خود با یمن اعلام آماده‌باش کرده است (اسکای‌نیوز)

* سه زخمی و تخریب یک مسجد دیگر در حملات عربستان به استان «عمران»

* هواپیمای حامل کمک‌های پزشکی متعلق به سازمان جهانی بهداشت وارد فرودگاه صنعا شد

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *