به گزارش آوای ورزقان، محمد اشجعی در گفتگو با خبرنگار آناج اظهار کرد: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی، در بعد از ظهر امروز، در استان شاهد ابرناکی شدن هوا، رگبار و رعد و برق، وزش باد و گرد و غبار، بارش پراکنده به ویژه در نیمه شمالی استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از فردا وضعیت جوی پایدار بر هوای استان حاکم خواهد بود، افزود: از فردا دمای هوای استان به تدریج افزایش خواهد یافت به طوری که در روزهای آخر هفته چون چهارشنبه و پنج شنبه به اوج شدت گرما می رسد.
رییس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، شهرستان ورزقان با دمای هوای ۹ درجه بالای صفر، خنک ترین شهر استان و میانه با ۳۶ درجه بالای صفر، گرم ترین شهر استان بود و دمای فعلی تبریز، ۲۵ درجه بالای صفر است که نسبت به مدت مشابه روز گذشته ۵ درجه کاهش یافته است.