استانی 19 تیر 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

جمعه پرخروش دیگر رقم خورد/کسی فلسطین را فراموش نمی کند

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج، حرکت مردم شهر تبریز از مسیر های مشخص شده به سمت مصلی بزرگ  امام خمینی (ره)، شروع شد و با اجرای موسیقی های مقاومت توسط گروه ارتش جمهوری اسلامی، این مراسم با شور و اشتیاق وزه دارن قرین گشت.

امسال؛ سی و هفتمین راهپیمایی قدس از مساجد بزرگ آغاز شد و مقصد آن‌ها مصلاها و میعادگاه‌های نماز جمعه بوده است.

در راهپیمایی امسال نیز مانند سال‌های گذشته در تبریز شاهد حضور اقلیت‌های دینی و مذهبی ، دانشجویان و هنرمندان،ورزشکاران و خانواده‌های شهدا، کارکنان و کارمندان و دانش آموزان بودیم.

خانواده‌های تبریزی  به همراه کودکان،جوانان و سالمندان مسیر راهپیمایی روز قدس را طی کرده و شعارهایی مانند «مرگ بر آمریکا »، «بیت المقدس گره آزاد اولا»، «مرگ بر اسرائیل »،« سعودی-صهیونیست پیوندتان مبارک»، «ما می‌آییم» و «قدس زنده است»، بر روی پلاکاردهایی که در دستان مردم بود به چشم می‌خورد.

رژه موتورسواران، اجرای موسیقی توسط سپاه عاشورا ، شعرخوانی حماسی و اجرای نمایش مقاومت از جمله برنامه های روز قدس در تبریز در لحظه هایی ابتدایی بود.

در طی مسیر راهپیمایی ، صندوق‌های صدقات و صندوق‌هایی برای کمک‌رسانی به هلال احمر به چشم می‌خورد.

*تعدادی از اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز با حضور در مسیر میدان ساعت به راهپیمایی کنندگان روز قدس پیوستند.

*آیت الله آل هاشم، امام جمعه موقت تبریز و صادق نجفی، شهردار تبریز و رئیس اطلس شهرهای اسلامی جهان با پیوستن به جمع راهپیمایی کنندگان در جایگاه مستقر شدند.

*حضور مسئولان فعلی و پیشین در بین راهپیمایی کنندگان نیز از دیگر جلوه های راهپیمایی روز قدس در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان محسوب می شد.

فیروز رضائی، مدیرکل پیشین آموزش و پرورش و علی داننده، مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله حاضران در راهپیمایی روز قدس تبریز به مردم پیوستند.

مدیران برخی دستگاه ها نیز با همراهی همکاران خود به شکل دسته جمعی به خیل مردم راهپیمایی کننده پیوسته و  جایگاه راهپیمایی واقع در سه راهی مصلی آماده برگزاری برنامه های پیش بینی شده، گشت.

*تراکتوری ها هم پای مردم تبریز وارد صحنه شدند تا حمایت جامعه ورزشی استان را از مظلومان عالم به خصوص فلسطین گرفتار در دست اسرائیل غاصب نشان دهند.

*در حالی تیم مذاکره کننده هسته ای در وین در حال مذاکرات هسته ای است که مردم تبریز در روز جهانی قدس  بر حفظ دستاوردهای هسته ای در توافق عزتمند تاکید کردند.

سر داده شدن شعارهایی در حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای و تاکید بر لزوم حفظ حقوق و دستاوردهای هسته ای کشورمان در قالب خطوط قرمز مشخص شده از دیگر موارد قابل ذکر در راهپیمایی روز قدس تبریز  بود.

*در حالی که برنامه های جایگاه ادامه یافت که لحظه به لحظه گروه های دیگری از مردم خود را از مسیرهای نه گانه به مقابل جایگاه رساندند.

*مصلی مملو از مردم روزه دار ؛ صحن بیرونی مصلی نیز موکت بندی شد تا افرادی که نتوانستند برای خود مکانی مناسب برای ادای نماز جمعه پیدا کنند، از نماز عق نیفتند. 

*حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی ارتش جمهوری اسلامی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه گفت: مسئله فلسطین با توطئه دشمن رو به فراموشی بود که با گسترش انوار انقلاب اسلامی به  مسئله نخست جهان اسلام  تبدیل شد.

حجت الاسلام آل هاشم در سخنرانی خود اظهار داشت: سازمان های بین المللی در برابر جنایت های ضدبشری صهیونیستها سکوت کرده و هیچ اقدام موثری انجام نمی دهند.

وی افزود: مسئله فلسطین با توطئه های دشمنان روبه فراموشی می رفت که با پیروزی انقلاب اسلامی و گسترش انوار تابناک آن موضوع احیا شده و به مسئله نخست مسلمانها تبدیل شد.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی: روز قدس تجلی وحدت مسلمین جهان است

آیت الله مجتهد شبستری در خطبه های نماز جمعه امروز تبریز تصریح کرد: مردم سراسر جهان در روز قدس با راهپیمایی وحدت خود را روز به روز متجلی تر میکنند.

امام جمعه تبریز شرکت در راهپیمایی روز قدس را لبیک به ندای امام و رهبری, و در حقیقت لبیک به پیامبر اسلام دانست  و بر جمله معروف امام خمینی در این خصوص مبنی بر اینکه روز قدس روز اسلام است؛ تاکید کرد.

مشروح خبر مربوط به خطبه های نماز جمعه تبریز را می توانید دقایقی در ائل بخوانید.

بانگ تکبیر در حمایت از قطعنامه پایانی راهپیمایی

بر اساس گزارش خبرنگار ائل پس از اقامه نماز جمعه حاضران با سر دادن شعارهای الله اکبر حمایت خود را از قطعه نامه پایانی این راهپیمایی به شرح ذیل اعلام کردند:

سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیرُ  (سوره اسراء آیه ۱)
حمد و سپاس بی کران خداوند سبحان را که به ما توفیق داد تا با درک ماه مبارک رمضان و لیالی نورانی قدر، به یُمن میراث گرانقدر و تاریخ ساز حضرت امام خمینی(ره)، با حضور حماسی و با شکوه در آزمون سترگ و آوردگاه بزرگ “روز جهانی قدس” نمایش دشمن شکن حمایت ملت ظلم ستیز ایران اسلامی از آرمان قدس شریف و انتفاضه ملت مظلوم فلسطین و نیز جبهه مقاومت اسلامی از سواحل مدیترانه تا کرانه¬های دریای سرخ و خلیج عدن را در معرض دید جهانیان قرار دهیم و با مشت های گره کرده بار دیگر نابودی رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی و بیزاری از جبهه سلطه و استکبار و جاهلیت مدرن را فریاد زنیم.

اکنون با گذشت ۳۶ سال از ابتکار معجزه گون و اقدام راهبردی معمار کبیر انقلاب اسلامی و در ادامه راهبری داهیانه و مدبرانه خلف صالح و شایسته ایشان حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی)، آرمان آزادی بیت المقدس و رهایی ملت مظلوم فلسطین فراتر از مرزهای جهان اسلام، آزادیخواهان و حق طلبان در اقصی نقاط عالم را با خود همراه ساخته و با رنگ باختن رؤیای صهیونیستی “اسرائیل از نیل تا فرات” و تحقق “خاورمیانه بزرگ” و امپراتوری رسانه های غربی ـ صهیونیستی در اجرای منویات و خطاهای محاسباتی سردمداران جنگ افروز و فتنه¬گر بلوک سلطه و استکبار از طریق برجسته سازی فتنه داعش و جنگ افروزی تروریست های تکفیری در عراق و سوریه و تجاوز آل سعود به یمن و در عرصه تأثیر گذاری بر جریان سیال مقاومت و وحدت امت اسلامی و نیز تضمین امنیت برای اسرائیل غاصب، شکست های سختی را متحمل شده اند و در حال پذیرش نشانه های عبور هوشمندانه و مقتدرانه ملت ایران از پیچ بزرگ تاریخی و بازیگری در ساختار و هندسه قدرت شده اند، ما ایرانیان روزه دار با تضرّع به درگاه خداوند متعال و امید به عنایات حضرت ولی عصر(عج) و الهام از آموزه های جاودان بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی، که با لبیک به ندای ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در این راهپیمایی پر شور و با عظمت حضور یافته ایم با تأکید بر اینکه “روز قدس، روز اسلام و فریاد بیداری و مقاومت اسلامی و نماد وحدت و همبستگی آحاد مسلمین اعم از شیعه و سنی در حمایت از فلسطین مظلوم و تجلی بخش گفتمان انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی است” مواضع خود را با بانگ‌رسای توحیدی” الله‌اکبر” و ” خامنه‌ای رهبر” به جهانیان اعلام می‌داریم:

۱ـ ملت روزه دار و انقلابی ایران اسلامی، آزادی بیت المقدس ـ قبله نخستین مسلمین ـ و رهایی ملت مظلوم و  بی دفاع فلسطین از سلطه اشغالگران صهیونیست را آرمان بلند انقلاب اسلامی و راهبرد سرنوشت ساز حضرت امام راحل(ره) و خَلف صالح و حکیم ایشان مقام عظمای ولایت و رهبری(مدظله العالی) برای جهان اسلام و رمز دستیابی به وحدت آحاد مسلمین دانسته و تمامی ظرفیت ها و فرصت های مادی و معنوی خود را مشتاقانه و فداکارانه در حمایت و پشتیبانی از انتفاضه فلسطین و مقاومت اسلامی به کار خواهد گرفت.

۲ـ ملت مسلمان ایران اسلامی، مسأله¬ی فلسطین و آزادی قدس شریف و تلاش برای محو غدّه سرطانی اسرائیل را همچنان اولویت اول جهان اسلام دانسته و با محکوم کردن هر گونه اقدامی که بخواهد تمرکز امت اسلامی را از موضوع فلسطین منحرف سازد، به جهانیان اعلام می دارد که تنها راه حل مسأله فلسطین بازگشت آوارگان فلسطینی از اقصی نقاط دنیا و برگزاری همه پرسی فراگیر و آزاد برای تعیین آینده این کشور با اراده آنان بوده و هر گونه راه حل دیگر را محکوم به شکست و فرصت سازی برای ادامه حیات رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی و تضییع حقوق مسلّم مردم فلسطین می داند.

۳ـ ملت ظلم ستیز ایران، جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی و تلاش شیطانی برای یهودی سازی سرزمین های اشغالی و نابودی نمادهای هویت ملی و تاریخی فلسطین که متأسفانه در شرایط پر چالش امروز منطقه در سکوت و بی توجهی محض و مضاعف مجامع جهانی مدعی حقوق ملت ها و همراهی خیانت بار و خباثت آمیز برخی دولت های عربی ـ اسلامی صورت می پذیرد را شدیداً محکوم نموده و از سازمان ها و نهادهای بین المللی و منطقه ای اتخاذ مواضعی قاطع و عملی  برای جلوگیری از اجرای توطئه های خطرناک رژیم صهیونیستی را خواستار می باشد.

۴ـ ملت موحد و متحد ایران، فتنه داعش و تروریست های تکفیری در عراق، سوریه، لیبی و جنایات وحشیانه رژیم متجاوز آل سعود علیه مردم مظلوم یمن را جنگ های نیابتی و نقشه مشترک آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه برای ایجاد شکاف و تفرقه بین مسلمین و  امنیت سازی برای رژیم صهیونیستی اسرائیل دانسته و اعلام میدارد که امت اسلامی با تبعیت از تعالیم قرآن کریم و پیامبر اعظم(ص) و ایستادگی در برابر اینگونه توطئه های شیطانی، اجازه نخواهند داد تا دشمنان اسلام با مسئله سازی های انحرافی، ظرفیت های انقلابی جهان اسلام را قربانی منافع صهیونیست های خبیث و قدرت های استکباری نمایند.

۵ـ ملت یکپارچه و متحد ایران اسلامی، وحدت، همگرایی و یکپارچگی گروههای فلسطینی برابر رژیم صهیونیستی را از مهم ترین الزامات و مؤلفه های دستیابی به آرمان آزادی قدس شریف و اخراج اشغالگران صهیونیست از سرزمین مقدس فلسطین دانسته و ضمن حمایت از خط مقاومت و انتفاضه علیه رژیم جلاد و کودک¬کش صهیونیستی از همه جریان های فلسطینی به ویژه حماس و فتح انتظار دارد با هوشمندی و هوشیاری اجازه ندهند دشمنان ملت فلسطین با ترفندها و حیله گری های شیطانی ظرفیت ها و فرصت های راهبردی فراروی جبهه ضد صهیونیستی را تضعیف و مخدوش سازند.

۶ـ ملت انقلابی و مجاهد ایران اسلامی، ضمن محکوم نمودن کشتار زنان و کودکان و مردم بی دفاع و مظلوم یمن توسط رژیم متجاوز آل سعود، به سران برخی کشورهای اسلامی منطقه که خود را آلت دست آمریکا و بازیچه¬ی صهیونیست ها قرار داده اند هشدار می دهد که خدمت به دشمنان قسم خورده اسلام عزیز و ایجاد تفرقه در صفوف مسلمین، به غیر از خواری و ذلت و شکست ثمری برای حاکمان وابسته و خود فروخته نخواهد داشت.

۷ـ ملت روزه دار و مسلمان ایران،  با ستایش و تقدیر از ایستادگی و مقاومت مردم غیرتمند عراق، سوریه و یمن در مقابل فتنه تروریسم تکفیری و سلفی و دسیسه های شیطانی و تفرقه‌انگیز قدرت‌های مداخله‌گر استکباری و نیز با تحسین نقش آفرینی های مرجعیت دینی و شخصیت های تأثیرگذار برای آگاهی بخشی به امت اسلامی و خنثی سازی توطئه های دشمنان اسلام در اختلاف افکنی بین شیعه و سنی و تصویر سازی جنگ های مذهبی، از آحاد امت اسلامی می خواهد با تقویت اتحاد و اتفاق، ضمن استحکام و پایداری جبهه ضد تروریسم و برادر¬کشی، نقشه های شوم دشمنان را خنثی و شکست قطعی عوامل مزدور و وابسته به آنان را در این عرصه رقم زنند.

۸ـ ملت انقلابی و با بصیرت ایران، ضمن حمایت از انقلاب های مردمی ملت های منطقه و تأکید بر خاموشی ناپذیری شعله های دشمن سوز بیداری اسلامی، جنایات آل خلیفه و آل سعود علیه شیعیان مظلوم و علمای انقلابی بحرین و حجاز و نیز اقدامات وحشیانه علیه مردم میانمار، پاکستان، افغانستان، لیبی و دیگر بلاد اسلامی را که متأسفانه در سکوت مرگبار مدعیان حقوق بشر صورت می پذیرد را نقشه شیطان بزرگ و سناریوی دشمنان اسلام برای تأمین اهداف و منافع نامشروع استعمارگران دانسته و آن را به شدت محکوم می نماید. 

۹ـ ملت مسلمان و حق شناس ایران اسلامی، حضور حماسی، انقلابی و پرشور خود در این راهپیمایی بزرگ و سراسری را تجلی وحدت و انسجام ملی و مظهر همدلی و همزبانی دولت و ملت در موضوع مذاکرات هسته ای با گروه ۱+۵ دانسته و با حمایت از تیم مذاکره کننده ی هسته ای کشور از آنان می خواهیم ضمن تمرکز و پای بندی به خطوط قرمز اعلام شده توسط مقام معظم رهبری برای تحقق مصالح و منافع ملی و حقوق هسته ای ایران عزیز، قاطعانه در برابر زیاده خواهی ها و مطالبات استکباری مقاومت و ایستادگی نمایند.

۱۰ـ امت ولایت مدار ایران اسلامی، حضور حماسی و دهها میلیونی در این راهپیمایی سراسری را نماد وحدت و اراده ملی و فرصتی ارزشمند برای ابلاغ قاطعانه پیام های راهبردی خود به دشمنان انقلاب اسلامی بویژه آمریکای عهد شکن، حیله گر و غیر قابل اعتماد و رژیم جلاد و کودک¬کش صهیونیستی دانسته و به آنان هشدار می دهیم که از اقدامات تهدید آمیز علیه جمهوری اسلامی دست برداشته و با عبرت از حقایق تاریخی ۳۷ سال گذشته در برابر عظمت و اقتدار خیره کننده ملت ایران و نیروهای مسلح مقتدر و شجاع کشور که با اشاره ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا امام  خامنه ای عزیز(مدظله العالی) آماده پاسخ های سخت و پشیمان کننده به اردوگاه بدخواهان میهن اسلامی هستند، سر تعظیم فرود آورند.

 وَلَیَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن یَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزیزٌ

والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته

جمعه نوزدهم تیرماه ۱۳۹۴ هجری شمسی

مصادف با بیست سوم رمضان المبارک ۱۴۳۶ هجری قمری

برابر با دهم جولای ۲۰۱۵ میلادی

*همزمان با مردم تبریز، اقشار مختلف دیگر شهر های استان نیز فریاد مرگ بر اسرائیل سر دادند…

بنابر گزارش اهروصال، راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس در شهرستان اهر همزمان ۷۷۰ شهر در سراسر کشور به سمت میعادگاه‌‌ نماز جمعه با حضور گسترده مردم از ساعت ۱۱:۳۰ صبح امروز آغاز شد.

با اینکه امسال روز قدس مصادف با بیست و سوم ماه مبارک رمضان شده و مردم مومن و روزه دار شب گذشته را در مساجد و تکایا به احیا و مناجات گذراندند، اما از آغازین ساعات صبح با زبان روزه به سمت محل‌‌های راهپیمایی به راه افتاده‌اند.

در شهرستان اهر نیز مردم وفادار و مومن این شهر و روستاهای اطراف از مقابل میدان شهرداری اهر به طرف میدان ۱۵ خرداد، میدان یادبود، چهارراه معلم از ساعت ۱۱:۳۰ صبح آغاز و به سمت  جایگاه نماز جمعه این شهرستان واقع در پارک شیخ شهاب‌الدین اهری در کنار مزار شهدای گمنام ادامه می دهند.

*بنابر گزارش شبسترنیوز، مردم روزه دار،بیدار دل و همیشه در صحنه شبستر  بازهم حماسه ای دیگر رقم زده و با حضور بی نظیر خود حمایت خود را از مردم بی دفاع فلسطین نشان داده و  جنایات رژیم صهیونیستی ،داعش و سعودی ها را محکوم کردند.

*به گزارش خبرنگار پیک هشترود، راهپیمائی روز جهانی قدس در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان با حضور پرشور مردم روزه دار هشترود برگزار شد. شرکت کنندگان در راهپیمائی با سردادن شعارهای “مرگ بر آمریکا” و “مرگ بر اسرائیل” حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند. قرائت قطعنامه و به آتش کشیدن پرچم های آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی پایان بخش این مراسم بود.

*بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا، مردم شریف شهر میانه همزمان با تمام مردم ایران و مسلمانان جهان از ساعت ۱۲ ظهر روز جمعه ۱۹ تیرماه، با سر دادن شعارهای ضداستکباری دوشادوش هم به راهپیمایی پرداختند.

مردم روزه دار میانه در مسیرهای از پیش اعلام شده ضمن اعلام انزجار از حمایت های استکبار جهانی از اعمال جنایتکارانه رژیم جعلی اسرائیل بر علیه مردم فلسطین آمادگی خود را برای ریشه کنی این رژیم اعلام کردند.

در پایان این راهپیمایی قطع نامه ای در چند بند قرائت شد که در آن برحقوق  مسلم مردم کشورهای اسلامی و دفاع از مردم مظلوم فلسطین تا انحلال رژیم صهیونیستی تاکید داشت.

در ادامه نماز  پرشور و دشمن شکن جمعه به امامت حجت الاسلام حامدی امام جمعه شهر میانه در محل مسجد جامع این شهر اقامه و مراسم پایان یافت.

بنا بر گزارش پیام مرند، مردم غیرتمند و مسلمان شهرستان مرند راهپیمایی روز قدس امسال را پرشورتر از گذشته برگزار کردند و فریاد مرگبر بر آمریکا، مرگیر اسرائیل و مرگبر رژیم آل سعود سر دادند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *