بازنشری 12 مرداد 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

۳ امتیاز دربی مال ماست / به پیراهن تراکتور تعصب دارم

به گزارش آوای ورزقان، “بختیار رحمانی” بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با آناج ابتدا در خصوص بازی نخست تیمش در لیگ برتر فوتبال با نفت تهران اظهار کرد: بازی سختی بود. هفته اول همیشه بدینگونه است و آن هم به این دلیل است که بازیکنان از بدنسازی خارج شده‌اند و بدن‌ها سنگین است.

وی افزود: هم ما و هم نفت بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و می‌توانستیم سه امتیاز را هم بدست بیاوریم که نشد ولی امیدوارم این هفته نمایش بهتری داشته باشیم.

هافبک تراکتورسازان در مورد حرف و حدیث‌هایی مبنی بر اینکه تعصبی به تراکتورسازی ندارد، گفت: من نمی‌دانم این شایعات بی اساس از کجا درمی‌آید. با تمام احترامی که برای فولاد قائلم و دوستش دارم ولی من هرکجا باشم با جان و دل برای آن تیم بازی می‌کنم و الان هم پیراهن تراکتور را برتن دارم، بنابراین باید به پیراهن تیمم تعصب داشته باشم.

وی ادامه داد: من هم از روزهای اولی که به تبریز آمده بودم می‌شنیدم که می‌گفتند رحمانی انگیزه لازم را ندارد ولی باید بگویم من کاملا سرشار از انگیزه هستم تا هم به تراکتور کمک کنم هم به تیم ملی برسم و از همین جا هم به هواداران خونگرم تراکتورسازی قول می‌دهم بهترین بازی‌ها را برایشان به نمایش بگذارم.

وی همچنین درباره مصدومیتش نیز گفت: من مصدومیتی ندارم، فقط بعد از بازی در اتوبوس کمی دچار گرما زدگی شده بودم که خدا را شکر مسأله خاصی نیست و روز گذشته هم در تمرینات تیم حضور داشتم.

بختیار رحمانی در پایان در خصوص دیدار تمیش با گسترش فولاد تصریح کرد: بازی با گسترش فولاد بازی سختی خواهد بود. آنها تیم قدری دارند ولی ما برای سه امتیاز مقابل گسترش به میدان خواهیم رفت و با تمام احترامم به تیم حریف، قطعا سه امتیاز این بازی مال ماست. به هواداران قول می‌دهم که از این هفته به هماهنگی لازم رسیده و نتیجه گیری را شروع کنیم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *