به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج،حسین انتظامی در اختتامیه همایش جشنواره کاریکاتور در تبریز گفت: استقلال حرفه ای روزنامه نگاران و خبرنگاران از جمله مواردی است که مورد تاکید دولت قرار داشته و دولت تدبیر امید به سانسور رسانه ای اعتقادی ندارد و بستر را برای فعالیت های آزادانه رسانه ها فراهم می کند.
وی ادمه داد: قانون حرفه ای روزنامه نگاران برای ایجاد آزادی بیان تعریف شده است و بر طبق آن دستگاه های حاکمیتی موظفند اطلاعات را با رعایت حریم خصوصی در اختیار رسانه ها قرار بدهند و آنها را منتشر کنند.
وی خاطرنشان کرد: رسانه ها با بهره برداری از این قانون بیشترین بهره برداری را می توانند داشته باشند و این قانون برای شهروندان ایجاد حق می کند و دستگاه های حاکمیتی ملزم به هم سویی با اهالی رسانه هستند.
انتظامی یادآور شد: حاکمان امانتدار اطلاعات و رسانه ها به نمایندگی افکار عمومی به دنبال کسب اطلاعات هستند، مطابق با قانون حرفه ای روزنامه نگاران دستگاه های حاکمیتی باید در حداکثر زمان ۱۰ روز اطلاعات را در اختیار رسانه ها قرار دهند.
وی ادامه داد: قانون مطبوعات بر سه اصل رعایت حقوق شهروندی، حقوق ملی و حقوق رسانه ای استوار است، حقوق ملی حقوق تعریف شده ی شوای عالی امنیت ملی است و به جز این شورا هیچ ارگان و نهادی حق ندارد رسانه ها را ملزم به سانسور بکند.
انتظامی تصریح کرد: متغیر بحرانی در فضای رسانه ای زیر ساخت های و مجوز ها نبوده بلکه اخلاق حرفه ای است و تمام خبرنگاران ملزم به اجرای آن هستند.