استانی 28 مرداد 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

در صورت عدم ارائه لایحه شفافیت انتخابات از طرف دولت، مجلس وارد کار خواهد شد/ ماده ۱۸۰ آبروی مجلس را برد

به گزارش آوای ورزقان ، اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رادیو گفت و گو با اشاره به لایحه شفافیت انتخابات گفت: تا به حال هیچ لایحه ای از طرف دولت به مجلس ارائه نشده است.

وی ادامه داد: ارائه این لایحه یک انتظار از طرف مردم بوده و ضرورت دارد که این شفافیت انجام یابد.

وی اظهار داشت: جمهوریت و اسلامی بودن پایه های کشورمان می باشند و بر همین اساس راه کارهای حضور مردم در انتخابات مشخص شده است.

سعیدی تصریح کرد: در بحث اسلامیت با مشکل روبرو هستیم زیرا وقتی میبینیم کسی دیگری لیاقت و شایستگی بهتری نسبت به ما دارد باید کنار بکشیم ولی متاسفانه رعایت نمی کنیم.

وی به بحث حزبی بودن اشاره کرد و افزود: وقتی بحث حزبی مطرح می شود باید احزاب کسانی را که لیاقت دارند را مطرح کنند.

وی اظهار داشت: ۳۶ سال از انقلاب اسلامی می گذرد و انتخابات زیادی برگزار شده است ولی باز هم در ساز و کار مشکل داریم که یکی از این مشکلات عدم شفافیت انتخابات می باشد و به این نتیجه رسیده ایم که باید یک ساز و کار محکم تری را پایه ریزی کنیم.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو  در مجلس شورای اسلامی به عدم ارائه لایحه شفافیت انتخابات از طرف دولت اشاره کرد و افزود: دولت قول داده بود که لایحه شفافیت را به مجلس ارائه کند ولی فعلا چیزی را ارائه نکرده است و در صورت عدم ارائه این لایحه خود مجلس وارد کار خواهد شد.

وی بیان کرد: در دوران انتخابات شاهد این هستیم که احزابی وارد کار می شوند که تعدادشان خیلی کم است و بعد از انتخابات نیز محو می شوند.

وی با اشاره به حضور بعضی احزاب نا آشنا در زمان انتخابات گفت: به غیر از چند حزب مابقی احزاب فقط لیستشان وجود دارد و فقط در زمان انتخابات می آیند.

سعیدی حقوق نمایندگان را حدود ۳ میلیون اعلام کرد و افزود: بعضی از نمایندگان با حضور در میان مردم و دادن  قولها مشکل ایجاد می کنند ولی حقوق نمایندگان حدود ۳ میلیون تومان می باشد و دادن قولهای خارج از چارچوب وظیفه نمایندگان نیست.

وی از ماده ۱۸۰ انتقاد کرد و افزود: ارائه ماده ۱۸۰ مایه‌ی آبروریزی مجلس شد و یک ریال هم در دست مجلس نبود و یک کار غلطی بود که مطرح شد.

وی ادامه داد: موضوع فرهنگ سازی بسیار  مهم می‌باشد و نقش رسانه‌ها  هم بسیار بی بدیل می باشد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس  شورای اسلامی در پایان به ضرورت ارائه چارچوب‌ها در این زمینه اشاره کرد و افزود: باید  یک چارچوبی را برای نمایندگان مشخص کنیم و  قبل از اینکه به سمت قانون برویم  باید در بین مردم  فرهنگ سازی کنیم که مطالباتشان در چارچوب وظایف نمایندگان باشد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *