بازنشری 18 شهریور 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

گوشی MADE IN USA در دستان آقای وزیر/ عالمان بی‌عمل؛ معضل رشد فرهنگ اقتصاد مقاومتی

به گزارش آوای ورزقان، به نقل از بلاغ، مسئولان الگوی مردم در رفتار اجتماعی هستند، استفاده از کالاهای داخلی در حقیقت کمک به توسعه و پیشرفت علم و تکنولوژی در کشور است، متاسفانه خیلی از مسئولان این امر مهم را به فراموشی سپرده‌اند و تنها در تریبون‌ها مشغول شعار دادن و سخنوری هستند.

در صورتی که بسیاری از محصولات و اجناس موجود در بازار مشابه داخلی دارند، عده‌ای تب خرید اجناس لوکس و برند خارجی آنها را فرا گرفته و با عدم رعایت این فرهنگ مهم «استفاده از تولیدات داخلی» توسط برخی مسئولان به عمل نادرست آنها مهر تایید زده می‌شود.

در بخش‌هایی که ناچار به استفاده از محصولات کشورهای خارجی هستیم طبق فتاوای مراجع عظام و حتی سیاست‌های نظام نباید از محصولات کشورهای استکباری بالاخص امریکا استفاده کنیم که سود و منفعت آن در راستای کمک به سیاست‌های پلید آنها در جهان است.

انتظار می‌رود مسئولان این امر مهم را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

انتهای پیام/

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *