استانی 22 شهریور 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نقشه ی دشمن ایجاد بحران هویتی است/ بهترین راهکار الگوسازی شهداست/ برگزاری نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در تبریز

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا در جلسه ستاد کنگره ۳۶ هزار شهید دانش آموز و شهیده ی شاخص ملی “ایران قربانی”، گفت: همان طور که رهبرمان فرمودند عده ای می خواهند یاد و نام شهدا فراموش شود اما شما نباید بگذارید این اتفاق بیافتد؛ لذا اقداماتی از قبیل برگزاری یادواره شهدا حرکت خوبی برای معرفی شهدا و زنده نگه داشتن نام و یاد ایشان است.

وی افزود: فرهنگ عاشورایی و حماسه ی عاشورا ماندگار است و محبت اباعبدالله(ع) هرگز از دل ها پاک نمی شود اما ما نیر در راستای تثبیت و انتقال این فرهنگ رسالتی زینب گونه بر عهده داریم که باید آن را انجام بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: نقشه ی دشمن در راستای تداوم شبیخون فرهنگی و اجرای سناریوهای مختلف برای نفوذ در درون، ایجاد بحران هویتی است که تا حدی موفق هم شده است و یکی از راهکارهای مقابله با این بحران جلوگیری از فراموشی فرهنگ ایرانی اسلامی، فرهنگ دفاع مقدس و الگوسازی از شهدا است.

کریمیان ادامه داد: در این کنگره حدود ۶۵۰ هزار مخاطب دانش آموز خواهیم داشت که همه با دلهای پاک و به عنوان آینده سازان مملکت، تاثیرپذیری بالایی دارند که از الان باید روی آنها کار کرد و انها را با فرهنگ دفاع مقدس آشنا ساخت.

وی بیان داشت: در دوران جنگ تحمیلی دوست از دشمن معلوم بود و خاکریزهایی بودند که مرز بین ما و دشمن را مشخص کنند اما امروز شرایط سخت تر است و به تعبیر مقام معظم رهبری امروز ما وسط میدان جنگ هستیم لکن دوست و دشمن از هم مشخص نیست و برای شناخت آنها باید بصیرت لازم را داشته باشیم.

فرمانده سپاه عاشورا افزود: پیشنهاد من این است که نهضت تربیت روایتگری راه بیاندازید و در جهت تامین راویان فتح و راویان نور قدم بردارید.

وی در آخر گفت: به شما نوید می دهم در آینده ی نزدیک نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در تبریز برگزار می شود.

حجت الاسلام کاملی فرد، نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا نیز در این جلسه با بیان اینکه اقدامات این چنین دلیل دینی و شرعی دارد، گفت: از امام صادق(ع) روایت شده است که حضرت فاطمه(س) دو بار در هفته فاصله ی بین مدینه تا محل شهادت شهدای احد را طی می کردند تا به ایشان ادای احترام نمایند و حتی از آن ها روایتگری و تجلیل نیز می کردند.

وی افزود: برنامه دشمن زیر سوال بردن گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت و می خواهد به مردم ما چنین القاء کند که با مقاومت نمی توان به شرایط فعلی پاسخ داد و اهداف مورد نظر را تحقق بخشید اما در حقیقت رمز موفقیت و عبور از بحران، ایستادگی و مقاومت است و تا زمانی که این روحیه پابرجا باشد خطری انقلاب را تهدید نمی کند.

وی ادامه داد: دشمن از راه های مختلف می خواهد سلیقه ی مردم ما را تغییر بدهد اما با اقداماتی چون برگزاری یادواره شهدا و معرفی شهدا به عنوان الگو می توان با این تهاجم مقابله کرد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *