به گزارش آوای ورزقان به نقل از «تیتریک»، در پی ارائه گزارش پرونده شکنجه توسط کمیته اطلاعات سنا در مجلس که روز گذشته اتفاق افتاد، سناتور آریزونا “جان مک کین” بسیار ناراحت شد و در اقدامی بسیار عجیب و بی سابقه در پاسخ برخی از نمایندگان و سناتورهای دیگر، جمله ای را ایراد نمود.
برخی از سناتورها و نمایندگان آمریکا که با وجود اسناد و مدارک ارائه شده درمورد شکنجه های صورت گرفته در دوران ریاست جمهوری بوش، هنوز این امر را تکذیب می کنند، چندین سناتور از جمله سناتور ایالت تگزاز “تد کروز” ادعای دیگری دارند.

سناتور “تد کروز” و برخی از هم فکرانش بر این عقیده هستند که اگر هم شکنجه ای صورت گرفته، شکنجه ها کاملا بی اثر و ناکارامد هستند.
در پی اظهارات تد کروز بود که سناتور مک کین با عصبانیت از جای خود بلند شد و چنین پاسخ داد:
«سناتور کروز، با تمام احترامی که برای شما قائل هستم اما بایستی بگم کسایی حق اظهار نظر روی شکنجه رو دارن که تجربش کرده باشن! مشکل اول شما اینه که هنوز معلوم نیست قبول دارین در دوران ریاست جمهوری بوش شکنجه صورت گرفته یا نه.
اما مشکل بعدی اینه که در مورد شکنجه و بی اثر بودن اون هم اظهار نظر می کنین. من در جنگ ویتنام بودم. اسیر هم شدم و مورد شکنجه هم قرار گرفتم.با صدای بلند میگم، شما بیایین اینجا، دراز بکشین، من روی شما شکنجه رو انجام بدم. قول خواهم داد بیشتر از ۳۰ ثانیه طول نکشه که جناب سناتور عزیز تد کروز با اشک و التماس هر چیزی رو که بخوام رو برام تعریف کنه.فقط ۳۰ ثانیه»
« طاقتشو ندارن! اگر لختش کنیم و بگیم برقص، بعدش از مچ دستاش تا غوزک پاش را بشکونیم، و آخرش آتیش سیگار رو روی باسنش خاموش کنیم ! چقدر دووم میارین حرف نزنید؟ شکنجه ها بی اثر و ناکارامد بودند؟ تازه اینها تنها بخشی از شکنجه های روحی و فیزیکی انجام شده توسط دولت بوش بوده اند.»
