اسلایدر 18 مهر 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

امربه‌معروف و نهی از منکر جامعه را زنده نگاه می‌دارد+ تصاویر

آوای ورزقان: امربه‌معروف و نهی از منکر جامعه را زنده نگاه می‌دارد+ تصاویر

به گزارش آوای ورزقان، حجت‌الاسلام مسعود مهدوی در جلسه ستاد احیا امربه‌معروف و نهی از منکر شهرستان ورزقان اظهار داشت: باید با الگو قرار دادن امام حسین(ع) به فکر اصلاح جامعه باشیم اصلاحی که بر اساس منافع جامعه اسلامی باشد.

وی با اشاره به نقش پررنگ دانشگاه‌ها و اساتید دانشگاه‌ها در جامعه برای نهادینه فریضه امربه‌معروف در دانشگاه تأکید کرد.

امام‌جمعه ورزقان با تأکید بر اینکه عزاداری‌ها باید سمت‌وسوی وحدت داشته باشد، از عموم مردم شهرستان برای شرکت در تجمع عظیم هیئت‌های حسینی در روز چهارم ماه محرم در شهر ورزقان دعوت کرد.

فرماندار ورزقان نیز در این جلسه، مساجد را اولین جایگاه امربه‌معروف و نهی از منکر دانست و گفت: امربه‌معروف و نهی از منکر است که جامعه را زنده نگاه می‌دارد.

وی افزود: امربه‌معروف و نهی از منکر در تمامی کشورها در قالب قانون و جود دارد، منتهی در دین اسلام به شکل ویژه و گسترده به انجام این فریضه الهی در جهت دست‌یابی به کمال انسانی سفارش شده است.

علی وفادار تصریح کرد:  به هراندازه در جامعه امربه‌معروف و نهی از منکر نهادینه شود به همان اندازه نیازی به دخالت نیروی انتظامی و دادگاه‌ها نخواهد بود.

 

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *