به گزارش آوای ورزقان، منصور حقیقت پور درگفت و گو با آناج با اشاره به ضرورت بسته شدن پرونده PMD، اظهار کرد: به طور قطع بر یقین تا زمانی که این پرونده بسته نشود، اجرای برجام غیرممکن خواهد بود.
وی ادامه داد: جای تأسف است که آژانس بر اساس برخی توهمات القایی از سوی غرب به دنبال تحت فشار قرار دادن کشورمان می باشد.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا هیچ وقت برای کشورمان قابل اعتماد نبوده است، تصریح کرد: گزارشهای متعددی که در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران از سوی غرب تهیه شده و در دست آمریکا مستمسکی برای فشار به ایران است، زمینهای را فراهم کرده تا بیشتر از این غرب آبروی جهانی و بینالمللی خود را به خاطر دروغگوییهایش ببرد.
نماینده مردم اردبیل در مجلس نهم شورای اسلامی با بیان اینکه تصمیم شورای حکام در ادامه روند اجرای برجام مهم است، ادامه داد: نتیجه گزارش آمانو از شورای حکام بیاید و اگر با رای این شورا پرونده هسته ای ایران بسته شود، اقدامات بعدی برای اجرایی شدن برجام انجام می شود.
وی در خصوص تعهدات ایران بعد از بسته شدن پرونده PMD ایران را رای شورای حکام گفت: ایران با بسته شدن این پرونده در زمینه کاستن تعداد سانتریفیوژ ها، جابجایی اورانیوم غنی شده و خروج قبل راکتور خنداب اراک برای تعویض اقدام خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کار نظارت بر تعهدات انجام شده از سوی کشورمان احتمالاً بیش از یک ماه به طول نیانجامد، گفت: اگر برنامه ها طبق روال و بر اساس تعهدات انجام شده از هر دو طرف انجام پذیرد، در ماه ژانویه رفع تحریم ها آغاز می شود.
حقیقت پور در پایان ابراز امیدواری کرد: بر اساس گزارشی که آمانو از پرونده هسته ای ایران و اعتماد سازی ما ارائه کرد، پیش بینی می کنم شورای حکام رای مثبت به فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران می دهد و رفع تحریم ها نیز کلید خواهد خورد.