اخبار جهان 05 فروردین 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

آخرین وضعیت میدانی شهر «تدمر»؛ فرار خانواده‌های داعشی به سمت شرق

به گزارش آوای ورزقان به نقل از فارس، نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت حزب‌الله پس از تثبیت مواضع در مثلث تدمر، حملاتی را علیه مواضع تروریست‌های داعش از حومه جنوب غربی و غرب شهر تدمر انجام دادند و ساعتی قبل خود را به میدان کشاورزی در حومه غربی شهر رسانند.

براساس این گزارش، نیروهای سوری و مقاومت توانستند بخش‌هایی از یک قبرستان در غرب شهر را از وجود تروریست‌های داعش پاکسازی کنند. همچنین نیروهای سوری و مقاومت موفق شدند منطقه «قصر موزه» که در نزدیکی مزارع تدمر در جنوب غربی شهر قرار دارد را نیز پاکسازی کنند.

ابعاد اصلی تصویر را در     مشاهده کنید

در ادامه پیشروی‌ها، منطقه هتل‌ها و مزارع اطراف در این محور تحت کنترل ارتش سوریه قرار گرفت.

همزمان با آزادسازی این مناطق، عناصر تروریستی داعش از بیم پیشروی سریع نیروهای سوری اقدام به بمب‌گذاری گسترده مزارع تدمر کرده‌اند.

به گزارش فارس نیروهای سوری و مقاومت همزمان با پیشروی و پاکسازی مزارع غربی و جنوب غربی شهر اقدام به خنثی سازی مزارع از بمب‌های بکار گذاشته شده توسط تروریست‌ها می‌کنند.

برخی خبرها از فرار صدها خانواده تروریستی داعشی به سمت مناطق شرقی شهر تدمر حکایت دارد.

ابعاد اصلی تصویر را در     مشاهده کنید

از سوی دیگر نیروی‌های هوایی، یگان موشکی و توپخانه ارتش در تلاش هستند مناطق باستانی شهر مورد هدف قرا نگیرند تا آسیبی کمتری به مکان های تاریخی وارد شود. قابل ذکر است تروریست‌های داعشی در چند ماه گذشته بخش های زیادی از مکان های تاریخی شهر تدمر نابود کرده اند.

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *