بازنشری 22 فروردین 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

سردار جعفری: پیام «بادیگارد» حفاظت و پاسداری از ارزش‌هاست

به گزارش آوای ورزقان به نقل از فارس، «بادیگارد» تازه‌ترین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا نزدیک به یک ماه است که بر پرده سینماهای کشور اکران شده است و در این مدت نظرات مختلفی در مورد این فیلم مطرح شده است.

فیلم «بادیگارد» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است. در تازه ترین اقلام تبلیغاتی که برای این فیلم منتشر شده است سرلشکر عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در مورد این فیلم اظهارنظر کرده است.

سرلشکر جعفری بعد از تماشای فیلم «بادیگارد»، این اثر سینمایی را خوب عنوان کرده است و گفت: پیام اصلی فیلم سینمایی «بادیگارد» این است که پاسداری که وظیفه حفاظت را برعهده دارد به دنبال حفاظت از ارزشهاست.

فیلم «بادیگارد» در بخش مسابقه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. «بادیگارد» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی پرویز پرستویی و سیمرغ بلورین بهترین جلوه های بصری را دریافت کرد و در بخش های بهترین چهره پردازی، بهترین صدا، بهترین موسیقی متن و بهترین فیلمبردای نامزد شد.

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *