به گزارش آوای ورزقان، حسن یحیوی امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ورزقان ساماندهی آبهای سطحی شهرستان را یکی از اولویتهای شورای حفاظت از منابع آب شهرستان قلمداد کرد و اظهار داشت: امسال اعتبار ویژهای برای مطالعه در خصوص ساماندهی آبهای سطحی شهرستان با هدف اتخاذ تدابیر مناسب در شرایط بحرانی تخصیص مییابد.
وی با تاکید بر مشخص نمودن نیازهای آبی شهرستان ورزقان برای سالهای آینده، ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی را موظف به بررسی میزان آب شرب مورد نیاز شهرستان و درخواست میزان برآوردی برای تامین از محل سد حاجیلار چای شد.
نماینده عالی دولت در شهرستان ورزقان تصریح کرد: ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی با توجه به حساسیت موضوع آب برای ادامه حیات بشری باید تدابیر و روشهای مناسبی را جهت تامین آب شرب مورد نیاز شهرستان در مواقع بحران اتخاذ نمایند.
رئیس اداره امور آب شهرستان ورزقان نیز در این جلسه از اجرای عملیات آزاد سازی حریم بستر رودخانه خیرالدین چای با تامین اعتبار از محل خود یاری اهالی و با نظارت امور آب شهرستان خبر داد و افزود: با تلاشهای صورت گرفته و از طریق فرهنگ سازی در بین اهالی روستاهای شهرستان، بحران آب را به یک باور مبدل کردهایم.
سید وهاب محمدی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی نحوه مصرف آب و آگاهی بخشیهای امور آب شهرستان امسال ۱۲ حلقه چاه غیر مجاز به صورت داوطلبانه از سوی مالکین آنها در شهرستان پر شده است.