استانی 01 شهریور 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تیمی می‌شویم که همه انتظارش را دارند/ تعطیلات لیگ به نفع ماست

به گزارش آوای ورزقان، محمدرضا خلعتبری در گفت‌وگو با آناج در خصوص آخرین وضعیت تیمش اظهار داشت: شکر خدا شرایط بسیار خوبی داریم و تمرینات شادابی را همراه بازیکنان سپری می‌کنیم.

وی ادامه داد: در ۴ بازی اول متاسفانه نتوانستیم آنطور باید و شاید نتیجه بگیریم ولی طبیعت فوتبال همین است، در برهه‌ای نتیجه نمی‌گیرید و زمانی هم ممکن است بهترین نتایج را کسب کنید؛ به هر حال اختلاف زیادی با صدر جدول نداریم و فاصله موجود قابل جبران است.

مهاجم آبی‌پوشان تبریز درباره عدم نتیجه گیری تیمش در چهار هفته ابتدایی لیگ نیز گفت: تیمی که تغییرات زیادی در ساختارش ایجاد می‌کند کمی زمان می‌برد تا به لحاظ تیمی به شرایط  آرمانی و هماهنگی کامل برسد.؛ مطمئن باشید با بازیکنان خوب و کادرفنی توانایی، که داریم شرایط رفته رفته بهتر خواهد شد و همان تیمی می‌شویم که همه انتظارش را دارند.

خلعتبری در خاتمه تصریح کرد: تعطیلات لیگ به نفع ما شد تا بتوانیم به هماهنگی لازم برسیم و با دو بازی تدارکاتی که با تیم‌های پیکان و ماشین‌سازی خواهیم داشت انشالله به اهدافمان رسیده و آماده شروع بازی‌ها شویم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *