استانی 11 شهریور 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

۲۴۰ نفر به پرسنل کارخانه فولاد میانه افزوده خواهد شد/ با سفر جبارزاده به شهرستان‌ها مشکلات حل نمی‌شود!

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده ظهر امروز در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی میانه با اشاره به پتانسیل‌های این منطقه در حوزه کشاورزی و سد، اظهار داشت: باید درخواست‌هایی که در حوزه کشاورزی در سایت بهین یاب ثبت شده بررسی شود.

وی در پاسخ به اعتراض برخی از مسئولین نسبت به سود زیاد تسهیلات ارائه شده به واحدهای صنعتی، عنوان کرد: سودهای بانکی تسهیلات در کل کشور یکسان بوده و یک تصمیم ملی است.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه تمام ۱۷۹ پرونده باید در کارگروه رفع موانع تولید بررسی و به مرحله بانکی ارجاع داده شوند، بیان داشت: در جلسه گذشته ۱۳۷ پرونده بررسی شده است و بعد از این جلسه به بانک‌ها معرفی می‌شوند و مراحل اعطای تسهیلات آغاز می‌گردد.

وی توضیح داد: در کنار این تعداد پرونده صنعتی ۱۰۰ کلاسه در حوزه کشاورزی نیز بررسی و جهت دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی خواهند شد.

نماینده دولت تدبیر و امید در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۴۰ نفر در کارخانه فولاد میانه کار می‌کنند که با راه اندازی بخش جدید ۲۴۰ نفر به این آمار اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: در بخش دارایی نیاز است در نحوه آشنایی مودیا با قوانین مالیات کلاس‌هایی برگزار شود؛ برخی افراد یکی از موانع سر راه توسعه را قانون‌های مالیاتی می‌دانند که بر همین اساس درخواست تامل در این قانون را داده‌ایم.

جبارزاده خواستار اهتمام بیشتر بانک‌ها در اعطای تسهیلات و همراهی آنان با دولت شد و تصریح کرد: سخت گیری معنی ندارد و با این رویه نمی‌توان به تولید کننده کمکی کرد؛  باید با کمک سیستم بانکی از حالت رکود خارج و به چرخه اقتصاد وارد شویم.

وی یادآور شد: در دولت گذشته برق، آب و گاز برخی واحدهای تولیدی را قطع می‌کردند ولی در دولت تدبیر و امید چنین اتفاقاتی رخ نداده است.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: بنا نیست که از تهران کاروانی برای آبادی بیاید بلکه هر چه که انجام می‌پذیرد باید توسط خود مردم آن شهرستان صورت گیرد و فلسفه وجود کارگزاران و خدمت گزاران مردم، خدمت به شماست؛ باید با مسئولین تولیدی‌ها همدردی شود تا آنان احساس کنند که مشکل آنها مشکل ما نیز است.

وی متذکر شد: شرکت‌های خدمات زیربنایی باید در کنار تولید کنندگان باشند و مدیران و سرپرستان هر چقدر می‌توانند اختیارات را به خود شهرستان‌ها بدهند؛ در رابطه با واحدهای صنعتی نیازی نیست که استاندار بیاید و مشکلات حل شود بلکه می‌توانید با مراجعه به بخش‌های مربوطه مشکل را حل کنید اگر حل نشد در خدمتتان هستیم.

جبارزاده تاکید داشت: منتظر یارانه و وام نباشید، چنین چیزی تصویب نشده است؛ ظرفیت واحدهای موجود استان مثل شالی کوبی باید بررسی شود زیرا مجوز بیش از نیاز موجب متضرر شدن دولت و دیگر واحدهای مشابه می‌شود.

وی اعلام کرد: تنها شهرستانی که مشکل آب ندارد میانه است و باید از این پتانسیل استفاده کرد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *