علم و فن آوری 20 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

این بیماری را با درد قلبی اشتباه نگیرید

به گزارش آوای ورزقان ،دکتر ملکی متخصص پوست در گفتگو با باشگاه خبرنگاران  اظهار داشت: زونا یک بیماری ویروسی است که با فعال شدن مجدد ویروس آبله مرغان پدید می‌آید. این بیماری سطح ایمنی بدن را به طور قابل توجهی کم کرده و ممکن است با بیماری‌های دیگر اشتباه گرفته شود. گاهی دیده شده است که این بیماری در سمت چپ قفسه سینه به وجود آمده و اشتباها افراد آن را به درد قلبی ارتباط داده و در بیمارستان بستری شده‌اند.
وی ادامه داد: زونا با سوزش‌های پوستی احساس شده و تا پیدایش علائم پوستی ۳ تا ۵ روز فاصله است. این بیماری معمولا در یک سمت بدن بوده و با قرمزی و خارش همراه است که به شکل ضایعات مجتمع و گروهی ظاهر می‌گردد.
دکتر ملکی خاطرنشان کرد: طول درمان زونا در افراد جوان‌تر ۲ تا ۳ هفته به طول می‌‌انجامد که اگر افراد بهداشت را رعایت نکنند، درمان آن طولانی خواهد شد. طولانی شدن این بیماری تا یک ماه مقراضی نامیده می‌شود. استراحت روحی و جسمی، هر دو از عوامل مهم در درمان این بیماری به شمار می‌روند.
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *