استانی 06 آبان 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تخصیص سه هزار و ۶۵۶ میلیارد ریال اعتبار گازرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی

به گزارش آوای ورزقان به نقل از ایرنا، ولی الله دینی چهارشنبه شب در دومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان گفت: از این تعداد ۳۶۷ روستا با ۲۷ هزار و ۳۱۷ خانوار بهره مند و ۲۷۷ روستا با ۱۴ هزار و ۲۰۳ خانوار در دست اجراء و ۲۳۶ روستا با ۱۱ هزار و ۱۰۸ خانوار در مرحله انتخاب پیمانکار است.
وی افزود: در چارچوب الزامات اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه، ۲۵ پیمان احداث شبکه تغذیه و توزیع روستایی برای گازرسانی به ۲۵۷ روستای جدید با ۱۳هزار و ۷۳۱ خانوار منعقد شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این ۴۳ پیمان توسعه شبکه شهری و روستایی و نصب انشعابات، تجهیز ایستگاه های منشعب از خطوط انتقال سراسری و مشترکان صنعتی عمده به کنتورهای التراسونیک، ارتقاء زیرساخت های منابع انسانی و مالی در بخش اندازه گیری گاز و توسعه زیرساخت های تکنولوژیکی در بخش کنتورهای دیافراگمی از دیگر اقدام های انجام شده در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی ادامه داد: طرح بهره مندی ۶۰ هزار و ۹۳۴ خانوار روستایی استان از گاز لوله کشی نیز متناسب با تخصیص اعتبارات در برنامه اجرایی شرکت قرار گرفته است.
دینی اظهار کرد: تکمیل خط انتقال دوم ورزقان – اهر منشعب از ارمنستان به طول ۷۳ کیلومتر به منظور افزایش روزانه چهار میلیون مترمکعب ظرفیت مصرف استان و امکان گازرسانی به مس سونگون و حذف فاز دوم نیروگاه هریس، اجرای پروژه خط انتقال و تغذیه محور صنعتی مراغه و پیاده سازی سیستم مکانیزه نگهداری و تعمیرات (IPCMMS) در سطح استان از جمله دیگر اقدامات این شرکت است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *