اسلایدر 04 آذر 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

واژگونی پیکاپ با ۵ کشته و مصدوم بالگرد اورژانس را به ورزقان کشاند

آوای ورزقان: واژگونی پیکاپ با ۵ کشته و مصدوم بالگرد اورژانس را به ورزقان کشاند

وحید شادی نیا در این خصوص به خبرنگار آوای ورزقان، گفت: ساعت ۱۱ امروز طی تماس مردمی با مرکز اورژانس تبریز مبنی بر واژگونی و سقوط خودور به دره در راه روستایی صعب العبور ورکش بلافاصله  سه دستگاه آمبولانس وتیم نجات هلال احمربه همراه بالگرد اورژانس تبریز عازم محل شدند.

وی افزود: باتوجه به عدم پوشش تلفن همراه در این نقطه وعدم ارتباط مداوم با محل حادثه حدود ۱۵دقیقه بالگرد از طریق هوایی محل سانحه را مورد رصد قرار داد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریت‌های پزشکی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: در این ماموریت نفس گیر که ۳  ساعت به طول انجامید با ذکاوت تیم اورژانس هوایی وشخص خلبان یک مصدوم بد حال از محل سانحه به بیمارستان امام رضا تبریز انتقال یافت و دو مصدوم با آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان امام رضا انتقال یافتند.

وی افزود ۲مصدوم  حادثه بدلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخته بودند.

لازم به ذکر است خودروی سانحه دیده پیکاپ حامل پنج نفر از کارکنان معدن طلای اندریان بخش خاروانای ورزقان بودند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *