اسلایدر 25 آذر 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

راه های روستایی شهرستان در حال بازگشایی است/ مسافران گرفتار در برف نجات یافتند

حسن یحیوی عصر امروز در این خصوص به خبرنگار آوای ورزقان، گفت: بارش سنگین برف که از ساعات پایانی شب گذشته در شهرستان ورزقان آغاز شده بود راه اکثر روستاهای بخش خاروانا و تعدادی از روستای بخش مرکزی شهرستان را مسدود کرده است.

وی با اشاره به اینکه ارتفاع برف در این شهرستان به بیش از ۵۰ سانتی متر می رسد، افزود: بارش سنگین برف و ادامه روند بارش موجب شده است تا روند بازگشایی محورهای مواصلاتی آنگونه که باید پیش نرود ولی همچنان راهداران شهرستان با تمام توان در حال بازگشایی محورهای مواصلاتی شهرستان هستند.

فرماندار ورزقان تصریح کرد: محورهای مواصلاتی اصلی به شهرستان توسط اکیب های راهداری برف روبی و نمک پاشی شده و تردد در این محورها در جریان است.

وی از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی شهرستان ورزقان را دارند خواست از سفرهای غیر‌ضروری خودداری کرده و در صورت لزوم با همراه داشتن زنجیر چرخ و لباس گرم  رانندگی کنند تا دچار سوانح ناگواری نشوند.

یحیوی با بیان اینکه تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راه های کشور به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سئولات هموطنان است، افزود: وضعیت جوی و ترافیک راه‌های استان و شهرستان، محدودیت‌های تردد، دریافت مسیر و مسافت بین شهرها، ارتباط با اپراتورهای مرکز و ارائه پیشنهادات و انتقادات خدماتی هستند که توسط این سامانه به همشهریان و هم استانیان ارائه می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش از نجات سرنشینان ۷ دستگاه خودرو گرفتار شده در برف و کولاک بخش خاروانای شهرستان خبر داد و گفت: با تلاش راهداران تمامی مسافران گرفتار شده در برف نجات یافته و اسکان داده شدند.

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *