به گزارش آوای ورزقان، حسن یحیوی امروز در شورای هماهنگی ترافیک شهرستان ورزقان، با اشاره به استاندارد نبودن سرعت گیرهای سطح شهر ورزقان، استاندارد سازی این سرعت گیرها را با هدف جلوگیری از آسیب رسیدن به اموال شهروندان خواستار شد.
وی افزود: مناسب سازی محیط با استفاده از نظر کارشناسان و رعایت دقیق قوانین از سوی شهروندان موجب آرامش روانی جامعه می شود.
فرماندار ورزقان، با اشاره به نقش علائم هشدار دهنده و ایمن نمودن جاده ها در کاهش تصادفات و تلفات جاده ای، بر نصب تابلو های هشدار دهنده و ایمن سازی بیشتر، نقاط حادثه ساز جاده در دست احداث خواجه – ورزقان تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای هماهنگی های بیشتر و ارائه خدمات مطلوبتر به مسافرین در مسیربزرگراه خواجه – ورزقان مجتمعی متشکل از اورژانس، هلال احمر، پلیس راه و راهداری در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع احداث خواهد شد که اکنون در مراحله تملک زمین قرار دارد.
یحیوی با ابراز تاسف از نبود پایانه مسافربری در شهرستان، اظهار داشت: نبود پایانه مسافربری موجب شده است تا مسافرین این شهرستان به دیگر شهرستان ها، به وسیله مسافربری های شخصی جابجا شوند.
وی افزود: از آنجایی که اطلاعاتی در ارتباط با هیچ یک از این مسافرکش ها وجود ندارد، ضروری است پایانه مسافربری در این شهرستان با هدف ایجاد حس امنیت و آرامش در بین مسافران راه اندازی شود.