به گزارش آوای ورزقان، حجت الاسلام مسعود مهدوی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان ورزقان که با حضور علیزاده نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس، بهبودی دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان و یحیوی فرماندار برگزار شد، با تاکید بر ضرورت پیشرفت علمی، تقویت ایمان ادارده مردم و افزایش قدرت اقتصادی کشور، وظیفه مسئولین را خدمت گذار بودن و پاسخگو بودن به مردم دانست.
وی افزود: متاسفانه در گذشته نسبت به شهرستان ورزقان بی توجهی شده و علی رغم توانمندی هایی که این شهرستان در زمینه معادن، گردشگری و کشاورزی دارد همچنان محروم مانده است.
امام جمعه ورزقان با اشاره به اینکه با برنامه ریزی صحیح و اصولی شهرستان ورزقان در کمترین زمان می تواند راه توسعه و طرقی را طی کند، اظهار داشت: در صورتی که توافقات اخیر صورت گرفته اجرایی شوند علاوه بر اینکه شاهد جهش اقتصادی در شهرستان خواهیم بود مشکل اشتغال جوانان این شهرستان را رفع خواهد شد.