استانی 05 آبان 1396 - 8 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تامیین اعتبار برای بهره برداری بزرگراه خواجه-ورزقان/تولید کاتد سونگون راه اندازی می شود

استاندار آذربایجان شرقی از تامین اعتبار برای بهره برداری از راه خواجه – ورزقان و تولید کاتد در معدن سونگون خبر داد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری آوای ورزقان : مجید خدابخش در بازدید از مس سونگون ورزقان با بیان این مطلب اظهار کرد: دو پروژه‌ی مهم موجود در این منطقه وجود دارند که جزو مطالبات مردم هستند و بزرگراه خواجه – ورزقان یکی از آن‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: ۳۵ کیلومتر از این راه در سه قطعه توسط شرکت مس تامین اعتبار شده است و ۲۰ کیلومتر از آن طی هفت ماه آینده آماده‌ی بهره برداری خواهد شد تا شاهد پیشرفت ورزقان باشیم.

وی با اشاره به این‌که مس سونگون ظرفیت تولید کاتد را نیز دارد، گفت: در حال حاضر ۳۸۰۰ نفر مشغول کار در اینجا هستند و با تولید کاتد نیز زمینه‌ی اشتغال برای جوانان تحصیل‌کرده را ایجاد خواهد کرد.

خدابخش افزود: هم اکنون دو متقاضی برای سرمایه گذاری به منظور تولید کاتد به میزان ۱۰۰ هزار تن اعلام آمادگی کرده و مذاکرات اولیه نیز انجام شده است و طی دو ماه آینده یک سرمایه‌گذار انتخاب خواهد شد.

گفتنی است،استاندار آذربایجان شرقی درآخر به روستای گویجه سلطان رفت و از پروژه طرح هادی این روستا بازدید کرد.

 

انتهای پیام

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *