استانی 25 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پاسخ انیمیشنی هنرمند تبریزی به توهین فرانسوی ها

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج محمد پورعبداله فرشبافی به خبرنگاران گفت: در حال حاضر و در روز ۱۴ ژانویه ۲۰۱۵ که ما نشسته ایم و مشغول کارهای روزمره هستیم، یک نشریه با تیراژ ۳ میلیون نسخه در ۲۰ کشور جهان در حال  توهین به پیامبر رحمت است.

پورعبداله فرشبافی گفت: مع الاسف غفلت از حوزه فرهنگ و نداشتن تریبونهای جهانی، امروز ما را به انسانهایی لال در حوزه فرهنگ و هنر جهانی تبدیل کرده است.

این فعال سینمایی افزود: در حال حاضر که عصر رسانه هاست، پاسخ کار ضدفرهنگی در حوزه  رسانه و هنر  را جز با زبان فرهنگ نمی توان داد.

برنده جایزه ویژه اتحادیه فیلمسازان کشورهای مسلمان گفت: با توسل به داستانی از زندگی پیامبر اکرم(ص) و ارائه ما به ازای امروزی آن در صدد تولید انیمیشنی کوتاه هستیم که به زودی در شبکه های اجتماعی به صورت ویدئو منتشر خواهیم کرد.

وی همچنین گفت: نسخه ای از این فیلم را برای سفیر پاریس در تهران نیز خواهیم فرستاد.

این فعال سینمایی در خصوص حمایت از این فیلم کوتاه پویا نمایی گفت: به هیچ کمک مالی و ارگانی نیازی نداریم و برای این انیمیشن جمعی از دوستان هنرمند به صورت شخصی هزینه خواهند کرد.

فرشبافی ادامه داد:این انیمیشن به صورت دو بعدی تهیه خواهد شد ونگارش فیلمنامه آن تقریبا به اتمام رسیده است.

اضافه میشود این فعال سینمایی و رسانه ای پیش تر نیز فیلم کوتاه پویانمایی با عنوان مال نافع را با محوریت سیره عملی پیامبر اسلام (ص) تهیه و کارگردانی کرده بود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *