حجت الاسلام مهدوی امام جمعه ورزقان در خطبه های پیش از نماز جمعه به زلزله های اخیر در کشور اشاره کرد و گفت : از مردم بابت کمک های ارسالی به مناطق زلزله زده باید تشکر کرد و از مردم در خواست داربم برای بهبود وضعیت حجاب توجه ویژه کنند .
وی در ادامه گفت : مسئولان باید توجه خاصی در رعایت نکات ایمنی در ساخت و ساز ها داشته باشند و اجازه تخلف به هیچ کسی را ندهند.
امام جمعه ورزقان به گزارش حقوق شهروندی ریس جمهور اشاره کرد و گفت: دولت باید از کارهای خود به مردم گزارش دهد و کارهای انجام گرفته در زمینه اشتغال و اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق را به مردم اعلام کند.
وی به اقدام احمقانه ترامپ د ربه رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل اشاره کرد و گفت: در مجمع عمومی سازمان درس بزرگی به آمریکا و اسرائیل داده شد و اقدام ترامپ دیوانه را دنیا محکوم کرد و دنیا یک صدا اعلام کرد قدس پایتخت فلسطین است.
وی در ادامه افزود :وزیر امورخاجه بحرین با توهین به ملت ایران از کشورهای عربی خواسته به جای مسئله کوچک فلسطین به مقابله با ایران برخیزند این در حالی است که خودشان نوکر آمریکا هستند و در بحرین مردم خودشان را سرکوب میکنند و همه آزادی خواهان را به زندان ها انداختند.
مسعود مهدوی گفت: آمریکا دیگر منزوی شده و در سوریه ، عراق ، لبنان یمن شکست خورده و دیگر در تحولات دنیا تاثیری ندارد ولی در مقابل عزت جمهوری اسلامی روز به روز زیادتر شده است.
وی در ادامه به بیانات رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: از آنجا که مقدمات نابودی اسرائیل فراهم شده و در آینده نزدیک نابود خواهد شد امیدواریم آل سعود نیز به زودی نابود شود.
وی در آخر گفت: از حضور گروهی دندان پزشکان که به عنوان گروه جهادی در منطقه خدمت صادقانه می کنند تشکر می کنم.
انتهای پیام/