استانی 19 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برف و باران میهمان استان و تبریز می شود

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج،محمد اشجعی در گفت و گو با آناج با اشاره به وضعیت آب و هوایی استان در ۲۴ ساعته گذشته گفت: شهرستان ملکان با دمای هوای ۱۷ درجه بالای صفر گرم ترین شهر استان  و بستان آباد با دمای هوای ۲ درجه زیر صفر سرد ترین شهر استاندر ۲۴ ساعت گذشته بود.

وی ادامه داد: دمای کلانشهر تبریز نیز در گرمترین ساعات خود ۱۲ درجه بالای صفر و در سردترین ساعات خود نیز ۳ درجه بالای صفر بوده و همچنین دمای کنونی این شهر ۱۱ درجه بالای صفر می باشد که که نسبت به دیروز در همین ساعت دو درجه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه نفوذ امواج فرعی سامانه بارشی به استان از امروز تا فردا دوشنبه ادامه خواهد یافت، اعلام کرد: نفوذ این سامانه بارشی به استان موجب ابرناکی، وزش باد گاهی تا نسبتا شدید و در برخی نواحی استان احتمال بارش پراکنده باران و برف خواهد شد.

رییس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان در خصوص پیش بینی وضعیت دمای هوای استان در روزهای آتی اظهار کرد: فعالیت اصلی سامانه از سه شنبه تا پایان هفته جاری تداوم خواهد داشت که موجب بارش باران و برف، وزش نسبتا شدید باد، کولاک، برف و یخبندان و اختلال در تردد جاده های کوهستانی استان خواهد شد و کاهش محسوس دما نیز  در این هفته پیش بینی می شود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *