اخبار جهان 17 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

حمله هکری “داعش” به وب سایت اصناف در آمریکا + عکس

به گزارش آوای ورزقان به نقل از میدل ایست ؛ به نظر می رسد داعشی ها به شدت احساس گرسنگی می کنند یا حداقل اینکه علاقه زیادی به خوردن غذا دارند چرا که دست به هک وب سایت های متعلق به رستوران های آمریکایی در سراسر این کشور زدند .
حمله هکری
روز گذشته ( شنبه ) وب سایت متعلق به دو رستوران در شهر سینسینتی  در ایالت اوهایو از کار افتاده و بر روی صفحه اصلی آن پرچم ” داعش ”  نمایش داده شد . نوشته ای نیز بر روی صفحه هک شده وب سایت نیز وجود دارد : ” هک شده توسط دولت اسلامی ( داعش ) . ما همه جا هستیم ” وب سایت رستورانی دیگر در می سی سی پی نیز به همین روش هک شده است .
همچنین داعش _ یا هر فرد یا افراد دیگری که ادعا می کنند از اعضای این گروه هستند _ به تعدادی دیگر از اصناف آمریکا از جمله نمایندگی های شرکت ” الدورا اسپیدوی ” در ایالت اوهایو نیز حمله هکری کرده اند .
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *