استانی 27 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

با رانندگان متخلف به شدت برخورد خواهیم کرد/۲هزار تاکسی راهی کارواش شدند!/ تاکسی ویژه در راه است

به گزارش آوای ورزقان ،عبدالرحیم قاصدی معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی تبریز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آناج، با اشاره به آمادگی سازمان برای نظارت بر تاکسی‌های سطح شهر در ایام نوروز، اظهار کرد: از یک ماه پیش سازمان ناکسیرانی برنامه‌ها و تدابیر لازم را برای جلوگیری از تاکسی دربستی و افزایش نرخ کرایه به صورت غیرقانونی پیش‌بینی کرده است تا شهروندان با مشکل حمل و نقل روبرو نشوند.

وی افزود: نیروهای ستادی، بازرسان و گشت‌های نامحسوس به منظور نظارت در ایام تعطیلات در نظر گرفته شده است و علاوه بر آن نیروی انتظامی نیز ما را در رسیدن به هدف یاری خواهد کرد، مردم مطمئن باشند در صورت گزارش قطعا با متخلفین به شدت برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه به منظور همیاری سازمان گردشگری ۲۰ دستگاه تاکسی در ورودی‌های شهر به منظور خدمت‌رسانی به مسافران در نظر گرفته شده‌اند، بیان کرد: در راستای زیبایی جلوه‌ی شهر و استقبال از عید ۲ هزار تاکسی به منظور نظافت به کارواش رایگان اعزام شدند.

معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی تبریز در خصوص تعویض خودروهای فرسوده نیز گفت: در سال جاری ما رانندگان  بالغ بر هزار تاکسی پایین‌تر از مدل ۸۰ را اجبار کردیم تا نسبت به تعویض خودروی خود اقدام کنند که در این راستا تنها ۲۰۰ راننده موفق به تعویض خودروی خود شدند.

وی اضافه کرد: تاکسی مورد تایید سازمان سمند می‌باشد اما دلیل آنکه خیلی‌ها نتوانستند تاکسی خود را ارتقاء بخشند عدم صدور پیش فاکتور توسط شرکت ایران خودرو می‌باشد، لازم به ذکر است ۲۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با بازپرداخت ۱۵ درصد برای خرید خودرو در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه در آستانه عید و ایام تعطیلات مسافر زیاد خواهیم داشت، در میادین اصلی شهر مانند آبرسان، تاکسی ون‌هایی به منظور خدمت‌رسانی مناسب پیش‌بینی شده‌اند.

قاصدی در خصوص احتمال افزایش نرخ کرایه تاکسی در سال آینده نیز، اظهار کرد: لایجه افزایش نرخ کرایه تاکسی و جزییات آن به شورای شهر فرستاه شده است که بعد از تصویب شورا اجرا خواهد شد، همچنین ناکسی ویژه‌های ارس پلاک برای لاله پارک، هتل‌ها و فرودگاه‌ها در نظر گرفته شده است که کرایه‌ی آن ۱۰ درصد بیشتر از تاکسی‌های عادی خواهد بود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *