بازنشری 22 فروردین 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

از مهرماه شهریه دانشگاه پیام نور کمتر از ۱۵ درصد افزایش می‌یابد

به گزارش آوای ورزقان،دکتر صدر، معاون اداری مالی دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بر خلاف آنچه شایعه می‌شود که شهریه دانشگاه پیام نور در سال جاری افزایش خواهد داشت، باید تاکید کنم شهریه این دانشگاه براساس سیاست‌های وزارت علوم مطابق هر سال ۱۵درصد افزایش می‌یابد اما این دانشگاه بر اساس نحوه عملکرد خود و ارائه تسهیلات به دانشجویان حتی کمتر از این میزان شهریه اخذ خواهد کرد.
وی ادامه داد: مطابق هر ساله شهریه ثابت ۱۵درصد برای کارشناسی و کارشناسی ارشد در مناطق برخوردار اعمال می‌شود که برای دوره کارشناسی به میزان ۱۱۰ هزار تومان خواهد بود البته باید متذکر شوم، شهریه متغیر براساس نوع واحد عملی و نظری متفاوت است.
وی با بیان اینکه اخذ شهریه در مناطق کمتر برخوردار و محروم از ۱۵درصد سالانه نیز کمتر خواهد بود،خاطرنشان کرد: در مناطق کمتر برخوردار شهریه ثابت در مقاطع کارشناسی در حدود ۸۸هزار تومان خواهد بود.
وی یادآور شد: میزان شهریه ثابت مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال جدید ۶۲۱ هزار تومان یعنی کمتر از ۱۵درصد افزایش سالانه در نظر گرفته شده است.
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *