علی غفاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، از برپایی چادر سلامت در شهرستان ورزقان به منظور تحقق اهداف و ماموریت های عام المنفعه جمعیت هلال احمر، جهت تسکین آلام بشری و کمک به بهبود سلامت انسان ها و سازماندهی توان و تخصص داوطلبان در راستای بهبود وضعیت سلامت جامعه همزمان با هفته سلامت با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورزقان خبرداد.
وی افزود: همزمان با هفته سلامت، کمپین سنجش سلامت در بین اهالی شهر ورزقان برپا و در این کمپین به مراجعین مشاوره های حفظ سلامت تن و سنجش سلامتی ارائه و با کنترل فشار خون و وزن مراجعین، توصیه های بهداشتی و سلامتی به آنان ارائه شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ورزقان تصریح کرد: این کمپین به مدت یک هفته در خدمت اهالی ورزقان بوده و خدمات ارائه شده بصورت داوطلبی و بشر دوستانه است. در این کمپین بیش از ده داوطلب جمعیت هلال احمر ورزقان به همراه پرسنل جمعیت فعالیت انسان دوستانه خواهند داشت.