بازنشری 06 خرداد 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

وضعیت مبهم کادرفنی گسترش فولاد برای فصل آینده / کمالوند از گسترش جدا می‌شود؟

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، در روزهای اخیر فراز کمالوند سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز برای استراحت راهی اروپا شده است و در این سفر نیز وی از فرصت استفاده کرده و حتی در ایتالیا حضور یافته و یکی از بازی‌های سری آ را از نزدیک تماشا کرد.

در پی عدم حضور وی در کشورمان، امروز ایسنا مطلبی را روی خروجی سایت خود قرار داد با این عنوان که “جدایی کمالوند از گسترش فولاد قوت گرفت” و در این مطلب نیز به عدم تمایل مدیرعامل باشگاه برای ادامه همکاری با کمالوند خبر داده است.

بدین منظور و برای اطلاع از صحت این خبر با غلامرضا سمندر مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز تماس گرفتیم که متاسفانه وی به تلفن همراه خود جواب نداده و پاسخگو نشدند. البته این برای چندمین بار در طول این هفته است که سعی خبرنگار ورزشی آناج برای ارتباط با مدیرعامل گسترش فولاد و مصاحبه در خصوص وضعیت تیم گسترش فولاد برای فصل آینده بی نتیجه می‌ماند.

همچنین ناگفته نماند مالک باشگاه گسترش فولاد نیز روز گذشته از انتخاب کادرفنی فصل آینده این تیم اظهار بی اطلاعی کرده و تصمیم نهایی برای این موضوع را بر عهده مدیرعامل باشگاه و هیات مدیره باشگاه قرار داده است.

با این تفاسیر می‌توان نتیجه گرفت احتمال تغییر کادرفنی گسترش فولاد برای فصل آتی وجود دارد و شنیده‌ها حاکی از این است که احتمال حضور مربی سرشناس خارجی در راس کادرفنی آبی پوشان بیشتر از گزینه‌هایی چون قلعه نویی است که در روزهای اخیر به گوش می‌رسد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *