اخبار جهان 01 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

شمخانی:‌به دنبال ازسرگیری مناسبات دیپلماتیک با آمریکا نیستیم/ایران تحت تحریم‌های بین‌المللی کمر خم نکرده و از حقوق خود عقب نشینی نخواهد کرد

آوای ورزقان:شمخانی:‌به دنبال ازسرگیری مناسبات دیپلماتیک با آمریکا نیستیم/ايران تحت تحريم‌های بين‌المللی کمر خم نکرده و از حقوق خود عقب نشينی نخواهد کرد

به گزارش آوای ورزقان؛ علی شمخانی دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران در گفتگو با فایننشال تایمز گفت تهران به دنبال ازسرگیری مناسبات دیپلماتیک با آمریکا نیست حتی اگر توافق هسته ای به کاهش تنش ها میان دو کشور کمک کند. 

علی شمخانی در نخستین مصاحبه خود با رسانه‌های بین المللی در سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت موضع ایران در منطقه از تابستان گذشته در پی ایفای نقش این کشور در تغییر صلح آمیز قدرت در عراق و نیز ایفای نقش در بقای بشار اسد رییس جمهور سوریه تقویت شده است.
وی گفت ایران و آمریکا می توانند به گونه ای در منطقه رفتار کنند که از انرژی خود برضد یکدیگر استفاده نکنند. توافق هسته ای در این زمینه می تواند بسیار حیاتی باشد.
شمخانی گفت همه چیز به صداقت آمریکایی ها در گفتگوهای هسته ای بستگی دارد. وی با این حال زمانی که از وی سئوال شد آیا نشست های منظم ایران و گروه پنج به علاوه یک می تواند منجر به نزدیک شدن دو کشور شود پاسخ داد: خیر این مذاکرات تنها درباره مسئله هسته ای است.
وی گفت ایران تحت تحریم‌های بین المللی کمر خم نخواهد کرد و از حقوق خود براساس پیمان عدم اشاعه عقب نشینی نخواهد کرد. وی گفت اگر توافق نشود ما نخواهیم مرد و اگر توافق حاصل شود به بهشت نخواهیم رفت.
شمخانی همچنین درباره عراق که ایران و آمریکا با دشمن مشترک داعش در آن روبرو هستند از تایید گزارشها درباره همکاری غیرمستقیم تهران و واشنگتن خودداری کرد.  وی تاکید کرد حملات هوایی ائتلاف ضد داعش غیرموثر است.
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *