به گزارش آوای ورزقان، “محمد اسماعیل سعیدی” نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با آناج با بیان اینکه در جلسه روز گذشته کمیسیون فرهنگی مجلس، توضیحات مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ به هیچ عنوان قانع کننده نبود گفت: از جمله مواردی که نمایندگان بر روی آن تاکید داشتند علت انتخاب آقای فغانی برای قضاوت این بازی بود چراکه در این فصل و مشخصا در بازی سپاهان با تراکتورسازی، این داور اشتباهات آشکاری علیه تراکتورسازی داشت و نباید در بازی مهمی چون مصاف فینال گونه تراکتور و نفت این داور را انتخاب می کردند. از طرفی مواردی همچون خرابی اسکوربورد، علت اطلاع رسانی اشتباه در اواخر بازی و علت قطعی و یا اختلال در تلفن های همراه و اینترنت نیز مطرح شد.
وی ادامه داد: در این جلسه دو موضوع مهم مطرح شد، اول اینکه موضوع تحقیق و تفحص از سازمان لیگ توسط بنده ارائه شده چراکه برخی تصمیمات در پشت پرده انجام گرفته است که باید روشن شده و کما اینکه در گذشته و اکنون نیز نابسامانی هایی در این سازمان مشهود است.
سعیدی افزود: دوم اینکه، طبق ماده ۲۳۶ در صورت تشخیص تخلف توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی در یک سازمان، حق دارند که به موضوع رسیدگی کنند. به همین دلیل ۱۸ نفر از نمایندگان مجلس اعمال این ماده را امضا کردند
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دیروز با مسئولیت آقای نوباوه رئیس کارگروه ورزش کمیسیون جلسهای برگزار شد و طی آن آقایان تاج، علیپور، بهروان و اصفهانیان نیز حضور یافتند و از سوی کمیسیون، ۹ بند از اشکالات وارده در خصوص حوادث بازی تراکتورسازی و نفت و آرای صادره مطرح شد.
وی اذعان داشت: اعتقاد دارم که این اتفاقات اعم از اشتباهات داوری، خبر ناصحیح اواخر مسابقه و آرای صادره علیه متخلفان نوعی توهین به مردم استان آذربایجانشرقی و تحقیر آنها است.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فغانی ناعادلانه قضاوت کرد از طرفی نیز اخراج بازیکن تراکتورسازی از روی یکسری برنامه ریز ها بوده است، در مجموع داور در ۲۰ دقیقه پایانی بازی تراکتورسازی با نفت کاملاً علیه تراکتورسازی بود و به همین دلیلی ابهاماتی وجود دارد و مردم نیز به این امر آگاه هستند.
وی با اشاره به پاسخ مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ حاضر در جلسه کمیسیون فرهنگی ،اذعان داشت: موضوعاتی مطرح شد که البته برای ما قابل قبول نبود. دلیل غیر قابل قبول فدراسیون این بود که هوادران نامه زدند و اعلام نمودند که ترکی داور بازی تراکتورسازی و نفت نباشد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: آقایان گفتند که فغانی عذرخواهی کرده اما احساس میکنم که تصمیمات وی چندان سهوی نبوده و این عذرخواهی اصلا قابل قبول نیست و از طرفی هنوز معلوم نیست او سوت پایان را زده یا نه که البته مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ می گویند این کار انجام شده اما مستندات آنها کامل نیست.
وی افزود: در ادامه در رابطه با بحث خرابی اسکور بورد مسائلی مطرح شد که مسئولین فدارسیون آن را به عهده نگرفته و بنده نیز به این مسئلهبه شدت واکنش نشان دادم.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این اتفاقات احساسات مردم آذربایجان را جریحه دار کرده است و ما به طور جدی پیگیر این قضیه هستیم، گفت: به مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون ۱۰ روز فرصت دادهایم تا حداکثر در این مدت زمان موارد مبهم را مشخص کنند.
وی اظهار داشت: تراکتورسازی فوتبال ایران را احیا کرد و با وجود هواداران پرشمار خود، روح تازه ای به فوتبال کشور دمید و آن را از سستی و بی روحی درآورد.
محمد اسماعیل سعیدی در خاتمه گفت: از هواداران تیم تراکتورسازی میخواهم که همچنان از تیم محبوب خود حمایت کرده و آرزو دارم تا تیم محبوبم پس از سه سال نایب قهرمانی، در لیگ پانزدهم بتواند اولین قهرمانی فوتبال آذربایجان را به ارمغان آورده و آرزوی دوستداران خود را محقق سازد.