بازنشری 04 تیر 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اس ۳۰۰ امتیاز است اما شرط نیست/ اظهارات سناتور آمریکایی ارزشی ندارد

به گزارش آوای ورزقان،”ناصر دهقانی” استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛  پیرامون اظهارات یکی از سناتورهای آمریکایی مبنی بر عدم کارآیی سامانه S 300 در قبال حمله احتمالی آمریکا به ایران اظهار داشت: ملت ایران اهل ایستادن بر روی پای خود هستند و این را هم در جنگ تحمیلی نشان دادند.
وی افزود: البته اگر امکاناتی از خارج به توانمندی‌های ایران اضافه شود این به عنوان یک امتیاز مثبت برای ما به حساب می‌آید، اما ملت ایران با عزت و پایداری خود نسان داده‌اند خیلی بر روی آنچه که در خارج از مرزهای ایران به عنوان امکانات وجود دارد، حساب باز نمی‌کنند.

دهقانی در مورد گفته‌های سناتور آمریکایی پیرامون کشورمان عنوان داشت: سخنان سناتورهای آمریکایی خیلی ارزشی ندارد و این‌گونه گفته‌ها عمدتآ حرف‌هایی از روی نخوت است که پس از مدتی از سر آنان خواهد رفت.

وی علت چنین صحبت‌هایی را هدف گرفتن اعتماد به نفس ملت ایران دانست و خاطر نشان کرد: آنان با چنین اظهاراتی قصد دارند تا شاید بتوانند موضع‌گیری‌های جمهوری اسلامی ایران را در قبال زیاده‌خواهی‌های آمریکا تحت تأثیر قرار دهند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *