استانی 02 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

فعالیت ها در حوزه راهسازی و مسکن چشمگیر است

آوای ورزقان:فعالیت ها در حوزه راهسازی و مسکن چشمگیر است

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، آیت الله محسن مجتهد شبستری روز دوشنبه در دیدار اعضای شورای حمل و نقل استان با وی اظهار کرد: بالاترین عبادت ها، خدمت به مردم است و راهداران در سخت ترین شرایط آب و هوایی و به دور از خانواده به خلق خدا خدمت می کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز در این دیدار با ارایه گزارشی از فعالیت های راهداری گفت: ۱۳ هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و راه روستایی در استان وجود دارد که از سوی ۷۵ گروه راهداری با بیش از ۶۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات و یکهزار و ۲۰۰ نفر پرسنل تحت پوشش خدمات قرار دارد.

توحید اخلاقی در بخش دیگری از گزارش خود به اهتمام وزیر راه و شهرسازی در بخش حمل و نقل ریلی در کشور و به تبع آن استان اشاره کرد و افزود: اتمام طرح راه آهن تبریز – میانه در کانون توجه وزارت متبوع قرار گرفته و اعتبار ویژه ای برای بهره برداری از این طرح در بودجه سال آتی در نظر گرفته شده است.

۲۶ آذر تا اول دی ماه در تقویم کشور به عنوان هفته حمل و نقل و راهداری ثبت شده است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *