استانی 02 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

حاشیه نگاری خبرنگار آناج از برگزاری مراسمات شهادت امام رضا در مشهد مقدس

آوای ورزقان:حاشیه نگاری خبرنگار آناج از برگزاری مراسمات شهادت امام رضا در مشهد مقدس

به گزارش آوای ورزقان به نقل از اناج،در حالی که هنوز تمامی هیئاتی که به مشهد آمده‌اند، وارد حرم و خیابان های منتهی به آن نشده‌اند عزادارانی که در حرم و خیابان های منتهی به آن حضور دارند حدود ۳ میلیون نفر تخمین زده شده‌اند.

* بعد از اذان صبح به جهت ازدحام هیئات، دستجات حسینی از اول صبح شروع به عزاداری های خیابانی کرده‌اند.

* تا ساعت ۱۰ صبح حدود ۱۵۰ هیئت برای عزاداری وارد حرم مطهر شده‌اند.

* تعدادی از کاروان هایی که پیاده به محضر امام رئوف امده‌اند از ساعت ۱۰ صبح در اطراف حرم منتظر هستند تا در صورت باز شدن راه های ارتباطیِ حرم وارد انقلاب شوند.

* ازدحام جمعیت در فلکه آب و خیابان امام رضا حرکت تمامی هیئات از این خیابان به طرف حرم امام رضا را غیر ممکن کرده‌است.

* به دلیل بسته بودن خیابان شیرازی،  هیئات جنوب کشور به عزاداری در این خیابان قناعت کرده‌اند و بعید به نظر میرسد به حرم داخل شوند.

* در تمامی خیابان های منتهی به حرم، هیئات حسینی مشغول عزاداری هستند و ترافیک هیئات به گونه‌ای است که به احتمال زیاد تا نیمه های شب ادامه خواهد داشت.

* حدود ۲۰ هیئت برجسته تبریز و حومه  تا نماز ظهر به صورت اختصاصی در صحن انقلاب عزاداری کردند.

* حدود ۶۰۰ هیئت از سراسر کشور تا نماز ظهر خود را به حرم رسانده‌اند تا در کنار علی بن موسی الرضا عزاداری کنند.

* و حدود ۶۰۰۰ هزار هیئت  از سراسر کشور خود را برای عزاداری روز شهادت امام رضا به مشهد رسانده‌اند.

* به جهت ازدحام بیش از حد زائران در رواق ها و صحن های حرم مطهر، هزاران تن از عزاداران نتوانستند در حرم مطهر نماز ظهروعصر را به صورت جماعت به‌بجا بیاورند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *