اسلایدر 04 مرداد 1394 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

احیایی زیر ساخت‌های آسیب دیده از زلزله اولویت شهرداری است

احیایی زیر ساخت‌های آسیب دیده از زلزله اولویت شهرداری است

به گزارش آوای ورزقان به نقل از ایسنا، کامران رحمتی در جمع خبرنگاران در خصوص زلزله چند سال پیش ورزقان بیان کرد: در اثر زلزله سال ٩١ ورزقان، خود شهر ۸۰ درصد تخریب شد، یعنی هم ساختمان های مسکونی مردم و هم زیرساخت های شهر آسیب دیدند که در سال اول پس از زلزله، تمام انرژی دولت و مردم برای بازسازی منازل مسکونی زلزله زدگان صرف شد، با این حال آثار زلزله به کل از بین نرفته بود.

 

وی افزود: تمام جداول و کانال های شهر، آسفالت خیابان ها و بلوارها، ساختمان اداری شهرداری، ساختمان آتش نشانی و تیرهای برق و سایر المان هاى زیرساخت ها یا در اثر خود زلزله یا در طول آواربرداری تخریب شده بودند. بنابراین مهمترین پروژه شهرداری طی دو سال گذشته که من مسئول آن بودم، احیای زیرساخت های شهر بوده است.

 

رحمتی خاطرنشان کرد: عامل اصلی محرومیت این شهرستان جاده دسترسی نامناسب و خطرناک آن می باشد که این جاده در حال تبدیل به بزرگراه است که کریدور ارتباطی ایران با کشورهای همسایه خواهد بود.

 

وی عنوان کرد: اگر این جاده مورد بهره برداری قرار بگیرد، به علت آب و هوای خوش و مناظر طبیعی بی نظیر و بکر این منطقه، گرشگران زیادی به ورزقان روی خواهند آورد که در پی آن فرصت های سرمایه گذاری خوبی برای سرمایه داران و ایجاد اشتغال در منطقه ایجاد می شود که البته معدن غنی مس سونگون در این امر بسیار تاثیر گذار است.

 

شهردار ورزقان در خصوص کمک ۱۰۰ میلیون تومانی شهرداری تبریز به شهرداری ورزقان اظهار کرد: این پول صرف احداث اولین موزه و فرهنگسرای ورزقان شده است و طی یک ماه آینده شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

 

وی درخصوص برنامه های شهرداری ورزقان برای جذب گردشگران خارجی و ایجاد فرصت شغلی در این زمینه، گفت: ورزقان از پتانسیل های خدادادی و جاذبه های طبیعی و گردشگری و مناظر زیبا و معادن غنی زیادی برخوردار است و علاوه بر آن، ظرفیت های تاریخی مطلوبی را نیز دارا می باشد که با توجه به این پتانسیل ها برنامه ریزی گسترده ای برای تبلیغ این داشته ها و جذب گردشگر انجام می دهیم.

 

رحمتی خاطرنشان کرد: شهرداری ورزقان در سال ٩٣، در ٣١ خیابان شهر ١۶کیلومتر جدول گذاری داشته و امسال نیز در ١۴ خیابان شهر آسفالت ریزی اساسی انجام داده ایم و این روند هم اکنون در آسفالت کلیه خیابان ها و کوچه های شهر در حال اجرا می باشد که البته این آمار در طول ٢٠ سال پیشینه تاسیس شهرداری ورزقان بی نظیر است.

 

وی از نبود پارک، شهربازی، بازار، فرهنگسرا و غیره در شهرستان ورزقان انتقاد کرد و گفت: سال گذشته اولین بازار ورزقان را با ١۵٠ مغازه طی شش ماه احداث و افتتاح کردیم و امسال نیز احداث پارک مسافر، شهربازی، فرهنگسرا و موزه و احداث مصلای اعظم شهر و بازسازی ساختمان اداری شهرداری در اولویت های عمرانی ما است و همه آن ها در هفته دولت و دفاع مقدس امسال افتتاح خواهند شد.

 

رحمتی در خصوص بودجه این شهرستان نیز گفت: از آبان ماه سال ۹۲ فعالیتم را در ورزقان شروع کردم و بودجه شهرداری ورزقان در این سال یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان محقق شده بود و خوشبختانه توانستیم بودجه سال ٩٣ را ۲٫۵ برابر افزایش دهیم و به چهار میلیارد تومان برسانیم. امسال نیز بودجه را برای چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان بسته ایم که قطعا بیشتر از آن محقق خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: در حال حاضر درآمد مستقیم شهرداری از محل عوارض محلی و پروانه و غیره نیست و از طریق جذب کمک های بلاعوض از وزارت کشور، سازمان شهرداری های کشور، صنایع مس ایران، شهرداری تهران و شهرداری تبریز این رقم را محقق می کنیم.

 

شهردار ورزقان گفت: جذب اعتبار دو میلیاردی از مس ایران، دو میلیارد و پانصد میلیونی از شهرداری تهران، ١٠٠ میلیونی از شهرداری تبریز، ٢۵٠ میلیونی از شهرداری مراغه، دو میلیاردی از وزارت کشور و غیره همگی برای توسعه شهر هزینه شده است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *