به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، آیت الله مجتهدی شبستری در دیدار با کارکنان ثبت احوال استان با تاکید بر اهمیت وجود سازمان ثبت احوال و قابل اعتامد بودن آن اظهار کرد: جمع آوری آمار و احوال شخصیه برای برنامه ریزی کشوری و مدیریت از ضروریات است و این سازمان وظیفه خطیری بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب آماری که اعلام می کردند برای مردم غیر قابل اعتماد بود، اعلام کرد: اکنون آمار و ارقامی که ارایه می شود، هم دقیق و هم قابل اعتماد می باشد.
وی با تاکید بر اهمیت افزایش جمعیت خاطرنشان کرد: جمعیت ایران رو به پیری است و باید بستری مناسب برای ازدواج جوانان فراهم شود و به دنبال آن شاهد افزایش جمعیت کشور باشیم.
داشتن فرزند کمتر، فرهنگ غلطی است
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با بیان اینکه کاهش جمعیت و داشتن فرزند کم و پیروی از سبک زندگی غربی جای تاسف دارد، گفت: داشتن فرزند کمتر، فرهنگ غلطی است که در جامعه اسلامی رواج یافته است و باید فرهنگ صحیح افزایش امت اسلامی نهادینه شود.
وی با تاکید بر اینکه دولت باید تسهیلات لازم را برای ازدواج جوانان کشور فراهم کند، اعلام کرد: باید برای افزایش جمعیت کشور، دولت تسهیلاتی برای ازدواج جوانان در نظر بگیرد و همچنین برای خانواده هایی که صاحب چندین فرزند هستند، تشویقاتی ارایه کند.
وی با بیان اینکه افزایش آمار طلاق در کشور جای نگرانی دارد، گفت: افزایش آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج در جامعه ای اسلامی یک خطر است.
آیت الله شبستری در خصوص عوامل طلاق گفت: عدم رعایت موازین اسلامی در ازدواج، منجر به طلاق می شود، و زوجین برای اینکه ازدواجشان به طلاق منجر نشود، باید حق و حقوق خود را رعایت کنند و پایبند تعهدات دینی باشند.
بی حجابی و بد حجابی عاملی برای رواج طلاق در جامعه
وی با اشاره به اینکه بی حجابی و بد حجابی عاملی موثر برای روی آوردن زوجین به طلاق است، اظهار کرد: عواملی چون افزایش مهریه و تجمل گرایی منجر به طلاق می شود.
وی تاکید کرد: باید عوامل طلاق توسط سازمان هایی چون ثبت احوال آسیب شناسی شود و برای مردم تبیین شود.
دولت برای کاهش تورم و رشد اقتصادی کشور تنها به شعار دادن اکتفا نکند
امام جمعه تبریز در خاتمه با تاکید بر اینکه نباید دولت تنها به شایعه هایی چون کم شدن تورم و رشد اقتصادی اکتفا کند، گفت: دولت باید در عمل به مردم ثابت کند که تورم کم شده است و اقتصاد کشور رو به رشد است.