تولیدی 12 شهریور 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

صف آرای مس ورزقان در ساری برای کم کردن فاصله با صدر جدول

آوای ورزقان: صف آرای مس ورزقان در ساری برای کم کردن فاصله با صدر جدول

به گزارش آوای ورزقان، هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور روز جمعه با برگزاری ۶ دیدار هم‌زمان از ساعت ۱۷ پیگیری می‌شود که در یکی از این دیدارها تیم مس سونگون ورزقان در ساری با تیم فوتسال شهروند این شهر مصاف خواهد داشت.

 

این دیدار به دلیل قرار گرفتن تیم فوتسال مس سونگون ورزقان در رده دوم جدول یکی از زیباترین و حساس‌ترین دیدارهای این هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتسال به شما می‌رود.

 

لاله‌های نارنجی که سال گذشته در هفته‌های پایانی فصل قهرمانی را از دست داده‌اند امسال با جذب بازیکنان مطرح داخلی و خارجی و البته بستن قرار داد های نجومی امیدوار به کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های کشور هستند که به نظر می‌رسد تیم فوتسال تأسیسات دریایی مانع اصلی لاله‌های نارنجی برای رسیدن به قهرمانی باشد.

تیم فوتسال مس سونگون ورزقان در حال حاضر با کسب ۱۳ امتیاز از هفت بازی گذشته خود در رده دوم جدول رده بندی قرار دارد و با ۶ امتیاز اختلاف نسبت به تیم اول، تأسیسات دریایی  ۱۹ امتیازی، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده این تیم محسوب می‌شود در صورت برد این دیدار خارج از خانه و به باخت تیم تأسیسات می‌تواند فاصله امتیازات خود را با این تیم به عدد ۳ کاهش دهد.

تنها مشکل شاگردان افضل در این دیدار نبود علی‌رضا صمیمی دروازه‌بان ملی‌پوش و تأثیرگذار این تیم به دلیل آسیب‌دیدگی است که تا چند هفته آینده نیز قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.

هم اکنون تیم شهروند ساری با کسب ۸ امتیاز در رده یازدهم جدول رده بندی قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *