به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، بمناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، نشست خبری فرمانده سپاه عاشورا با حضور جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح استان و همچنین مدیرکل اداره جهاد کشاورزی استان با شعار ما می توانیم با همدلی و همزبانی برگزار شد.
سردار کریمیان با اشاره به روند صعودی انقلاب اسلامی اظهار داشت: دشمن همواره در راه شکست و به انزوا کشیدن انقلاب ناکام بوده و این آرزو را به گور خواهد برد.
وی افزود: به تعبیر حضرت امام، ما از جنگ و دفاع مقدس پشیمان نیستیم زیرا که جنگ انقلاب را صادر کرد.
فرمانده سپاه عاشورا تصریح کرد: بعد از ترورهای گوناگون و تحمیل جنگ, بالاخره دشمن فهمید که چاره ای جز مذاکره با ایران ندارد که مجبور شدند به پای میز مذاکره دیپلماسی بیایند. در این عرصه از مذاکره کنندگان حمایت شد و نتیجه ای حاصل آمد که شاید اشکالاتی وجود داشته باشد و مراجع قانونی باید بررسی کنند، اما در کل، دستان دشمن بالا رفت.
وی افزود: جنگ ایران و آمریکا جنگ دو مکتب حق و باطل است و این جنگ تا زمانی که طرف مقابل از خوی استکباری خود دست برندارد ادامه خواهد داشت.
فرمانده سپاه عاشورا با تشریح وضعیت فعلی جبهه ی مقاومت در منطقه و درگیری مکتبی و عملی استکبار با انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی و جبهه ی مقاومت هم اکنون در نقطه ی حساسی قرار دارد و ما وارد فاز جدیدی از مبارزه با استکبار جهانی شده ایم. اصحاب رسانه به عنوان افسران جنگ نرم در این عرصه می توانند بسترهای مقاومت درونی و بیرونی را آماده کنند.
کریمیان با اشاره به روحیه ی جهادی در نسل های امروز هم گفت: امروز جهادگرانی داریم که کم از رزمندگان دیروزی نیستند. برای مثال در بیمارستان صحرایی که در منطقه چاراویماق احداث شده بود، پزشکان و متخصصین عرصه ی پزشکی به مدت چند روز خود را وقف درمان مردم منطقه کرده بودند. در این بیمارستان صحرایی، ما توانستیم با هزینه ای بالغ بر ۶۰میلیون تومان عینک طبی اهدا کنیم.

فرمانده سپاه عاشورا بااشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان سپاه مبنی بر تمام ناپذیر بودن انقلاب و روحیه ی انقلابی گری اظهار داشت: بسیج قطعا در راستای تقویت روحیه ی انقلابی و گسترش حرکت های ایجابی برای هرچه بهتر معرفی کردن انقلاب به نسل های آینده قدم برخواهد داشت و ما قطعا انقلابی گری را ادامه خواهیم داد.
اغلب مصوبات مجلس درمورد ایثارگران اجرا نمی شود
کریمیان بااشاره به وضعیت زندگی ایثارگران اظهار داشت: اغلب مصوبات مجلس شورای اسلامی در مورد رسیدگی به رزمندگان عملی نمی شود و رزمندگان در پیچ و خم زندگی فراموش شده اند. این درحالی است که از برخی مسولین شنیده ام که می گویند به ما ربطی ندارد که عده ای هشت سال برای کشور جنگیدند و این یک بی عدالتی است. در جواب به آنها می گویم که سراغ ظلم ها و بی عدالتی های واقعی بروید.
برای حراست از آسمان استان در آمادگی کامل هستیم
فرمانده پایگاه شهید فکوری در این نشست با اشاره به اینکه خط مقدم مرزی یک خلبان تمام جبهه ها می باشد اظهار داشت: این پایگاه در طول دوران دفاع مقدس سی شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و ماموریت فعلی پایگاه حراست از آسمان استان و بخشی از کردستان می باشد. پرسنل فنی پایگاه شهید فکوری هیچ وابستگی به مستشاران خارجی ندارند و آمادگی پایگاه خیلی بیشتر از قبل شده است.
در صورت عدم تخصیص کافی بودجه، افتتاح باغ موزه دفاع مقدس بیست سال دیگر بطول می انجامد
سردار جعفری رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اظهار داشت: در طول هفته دفاع مقدس، ویژه برنامه هایی در خصوص روحانیت، زنان، و اقشار مختلف برگزار خواهیم کرد. همچنین مصاحبه با رزمندگان و جمع آوری خاطرات آنها برای نشر کتاب را در دستور کار داریم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم تخصیص کافی بودجه و در صورت تداوم این روند، افتتاح باغ موزه دفاع مقدس بیست سال دیگر بطول می انجامد و هنوز روی بودجه وعده داده شده دولت برای باغ موزه را ندیدیم.
پدافندیان،بسیجیانِ ارتش هستند
جانشین پدافند هوایی شمالغرب کشور در این نشست با اشاره به رشادت های پدافندیان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: پدافندیان،بسیجیان ارتش هستند و دفاع مقدس اوج افتخارات ملت ایران و خود یک دانشگاه است. با آمادگی پدافندیان راهی برای نفوذ دشمن به کشور وجود ندارد. در این عرصه کوچکترین اتفاق نامربوط و حساس هوایی در عرض کمتر از یک دقیقه به اطلاع بالاترین مقام امنیتی و اجرایی کشور جهت تصمیمات مقتضی می رسد.
جهاد امروز در سنگر تولید و توسعه پایدار است
مهری، مدیرکل اداره جهاد کشاورزی استان در این نشست اظهار داشت: جهادگران نقش برجسته ای در مهندسی جنگ داشتند. جهاد امروز در سنگر تولید و توسعه پایدار و خودکفایی کشاورزی فعالیت دارد.
در پایان نیز جانشینان لشگر ۲۱ حمزه و نیروی انتظامی استان با اشاره به رشادت های هر دو یگان نظامی و انتظامی گزارشی از ماموریت های خود در دوران دفاع مقدس را ارائه کردند.