استانی 01 مهر 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

کمک ۳۱ میلیارد ریالی آذری‌ها در قالب جشن عاطفه‌ها به دانش‌آموزان بی‌بضاعت

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، حسین دشتی اظهار داشت: مراسم جشن عاطفه‌ها با شعار مهر در انتظار همدلی در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریور همزمان با سراسر کشور در استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

وی تصریح کرد: ۲۵۰ پایگاه جمع آوری کمک‌های مردمی این نهاد کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم سخاوتمند استان به دانش‌آموزان بی‌بضاعت را جمع‌آوری کردند.

دشتی ادامه داد: مراسم باشکوه جشن عاطفه‌ها با همکاری سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت آموزش و پرورش، سازمان دانش‌آموزی و مراکز نیکوکاری برگزار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه شماره حساب ۷۷۷ به منظور جمع آوری کمک‌های مردم خیر استان به دانش‌آموزان نیازمند در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: کمک به دانش‌آموزان نیازمند، ترویج روحیه نوعدوستی و فرهنگ انفاق از اهداف برگزاری جشن عاطفه‌ها بوده است.

دشتی با اشاره به اینکه ۵۰۰ هزار پاکت جشن عاطفه‌ها در بین دانش‌آموزان استان توزیع شد، اضافه کرد: به منظور به صدا درآوردن زنگ عاطفه‌ها و استفاده از ظرفیت دانش‌آموزی برای رفع نیاز این قشر در مدارس با رویکرد ترویج فرهنگ نوعدوستی، احسان و نیکوکاری، جشن عاطفه‌ها ۸ مهر در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه در سطح استان آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *