به گزارش آوای ورزقان، حجت الاسلام مسعود مهدوی در جمع شرکت کنندگان راهپیمایی ۱۳ آبان شهرستان ورزقان با اشاره به اینکه جوان سال ۹۴ به مانند جوان سال ۵۷ با آگاهی و بصیرت کامل درصحنه حضور دارد اظهار داشت: ملت عاشورایی ایران اسلامی هرگز زیر بار ظلم نخواهد رفت و در هرکجای جهان ظلم و ستمی علیه ملتهای مظلوم انجام شود به مقابله با آن برخواهند خواست.
وی آمریکا را غیرقابل اعتماد، خودبرتر بین و بزرگترین ناقض حقوق بشر در جهان معرفی کرد و افزود: ملت ایران شعار مرگ بر آمریکا را تا زمانی که سردمداران این کشور سیاست های ظالمانه خود را تغییر دهند ادامه خواهند داد.
امام جمعه ورزقان تصریح کرد: آمریکا در جهت تأمین امنیت اسرائیل گروه های تروریستی را در منطقه ایجاد کرده و از آنان حمایت میکند.
وی با اشاره به فاجعه منا گفت: آل سعود بزرگترین جنایات را در حق مسلمانان انجام داد که به دلیل حمایت های آمریکا از این رژیم جنایتکار هیچ شخص و دولتی جرأت اعتراض نداشت مگر رهبر معظم انقلاب اسلامی که با تذکر به جای خود مانع از کارشکنی بیش از پیش حکام آل سعود شدند.