به گزارش آوای ورزقان به نقل از ورزش سه، تونی اولیویرا در نشست مطبوعاتی پایان بازی تیمش مقابل سایپا گفت: سرمربی تراکتورسازی در رابطه با بازی می گوید: به بازیکنانم تبریک می گویم چون آن ها توانستند کار را در این بازی تمام کنند. بازی در جام حذفی به هیچ وجه قابل مقایسه با لیگ نیست چرا که در حذفی اگر بازی را از دست بدهید کار تمام است. اما در لیگ شما میتوانید برنامه دراز مدت داشته باشید.
وی ادامه داد: این بازی بسیار سختی بود و من به بازیکنانم گفته بودم باید تعادل روحی روانی داشته باشند و آمادگی خود را برای این بازی حفظ کنند همانطور که دیدید در نیمه اول تمرکز بازیکنان پایین بود به هیمن دلیل خیلی درگیر می شدند اما با روحیه بالا خود در نیمه دوم توانستند تمرکز بیشتری داشته باشد و با ضد حمله و حملات خطرناک کار را تمانم کنند.
سرمربی تراکتورسازی در رابطه با حضور ۴ کاپیتان در این بازی گفت: شما می دانید چرا در فصل گذشته ما این موضوع را نداشتیم؟ به این دلیل که در آن تیم مهدی کیانی حضور داشت بازیکنان جدید امسال به ما اضافه شدند و از طرفی ایران پوریان محروم بود بعد از ۴ ماه من تازه دارم بعضی از بازیکنان را می شناسم. از این تیمی که امروز در زمین بودند فقط میرهانی هاشمی و سعید آقایی از قبل حضور داشتند به همین دلیل کاپیتان های مختلفی داشتیم اولین چیزی که وقتی به این کشور می آیم رعایت میکنم اداب و روسم و فرهنگ و مذهب است آداب اینجا بستن بازوبند برحسب سابقه است.
تونی در پایان درمورد خروج تراکتورسازی از بحران گفت: در فوتبال همیشه ۲ به اضافه ۲ چهار نمی شود. شما تصور می کردوی نفت و فولاد به اینجای جدول بیایند یا اسقلال خوزستان در رده دوم جدول باشد؟ ما فقط یک راه داریم؛ هر روز با توان بالا کار کنیم و بازیکنانمان به عنوان یک انسان رشد کنند. این را باید بدایند فوتبال فقط تاکتیک نیست.