بازنشری 01 آذر 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

سورپرایز وزیر ارتباطات برای زائرین اربعین + اینستا پست

به گزارش آوای ورزقان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد واعظی وزیر ارتباطات در صفحه اینستاگرام خود به زائران اربعین وعده رفع مشکلات ارتباطی را داد.

سورپرایز وزیر ارتباطات برای زائرین اربعین +اینستا پست
واعظی در این پست نوشت: در سالهای اخیر و در ایام اربعین حسینی کربلای معلی میزبان جمعیت میلیونی زائران اباعبدالله الحسین (ع) است که در سال گذشته این جمعیت به بیست میلیون زائر از داخل و خارج عراق رسید. ازدحام ایرانیان مشتاق در کربلای معلی بر ترافیک ارتباطی بین ایران و عراق می افزاید؛ به گونه ای که در شرایط عادی میزان ترافیک صد و پنجاه هزار دقیقه است، ولی در سال گذشته و در ایام اربعین این ترافیک به دو و نیم میلیون دقیقه رسید. افزایش میزان ارتباطات زائران ایرانی با ایران بسیار زیاد است به طوری که به فاصله یک روز ششصد هزار دقیقه به میزان عادی ارتباطات روزانه اضافه می شود که نیازمند شبکه ارتباطی گسترده ای است.
این تجربه سبب شد تا برای امسال به فکر افزایش ظرفیت در ایام خاص و به خصوص در ایام اربعین حسینی باشیم. بر این اساس با سفر بنده و همکارانم به عراق در روزهای گذشته و پیگیری و رایزنی های متعدد با مقامات این کشور حدود هزار و هشتصد کانال به کانال های ارتباطی بین دو کشور اضافه نمودیم تا زائرین مشکلی در امر ارتباطات نداشته باشند. در مجموع ما تمام ظرفیت ها را به اندازه کافی افزایش داده ایم و اگر اپراتور عراقی بتواند مسئولیت های خود را به خوبی انجام دهد هیچ مشکل ارتباطی برای زائران ایرانی به وجود نخواهد آمد.
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *