بازنشری 05 آذر 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

رحمانی: دو بازی با استقلال فرصت خوبی است تا دل هوادارانمان را بدست بیاوریم

به گزارش آوای ورزقان “بختیار رحمانی” هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با آناج با اشاره به تمرینات پرنشاط تیمش برای دیدار با ملوان اظهار داشت: خدا را شکر تمرینات خوبی را برگزار کرده‌ایم. ما مقابل سیاه جامگان نتیجه خوبی به دست نیاوردیم و به همین خاطر انگیزه دو چندانی برای برتری بر ملوان داریم.

وی در مورد بازی با ملوان افزود: مطمئنا بازی سختی خواهد بود. فقط خدا کمک کند آن روی که بازی داریم هوا بارانی نباشد چون زمین آنها اوضاع مناسبی ندارد و با توجه به اینکه ملوان به بازی در زمین نامناسب آشنایی دارد، این موضوع به ضرر تیم ما خواهد بود. همچنین آنها در بازی‌های خانگی از حمایت خوب هوادارانش هم برخوردار هستند که کار را برای ما سخت خواهد کرد.

هافبک تراکتورسازی تأکید کرد: ملوان تیم خوبی دارد ولی ما می‌رویم که نتایج اخیرمان را جبران کنیم و امیدوارم با کسب ۳ امتیاز این بازی روحیه خوبی برای دو بازی آینده با استقلال پیدا کنیم.

وی در خصوص جام حذفی فوتبال کشور و تقابل تیمش با استقلال در مرحله نیمه نهایی هم بیان داشت: قطعا بازی قشنگی خواهد بود. ما دو بازی پشت سرهم با استقلال داریم و فکر می‌کنم این به نفع ماست تا بتوانیم خودمان را از وضعیت موجود خارج کنیم.

خیلی‌ها معتقدند، دو بازی با استقلال در جام حذفی و لیگ برتر فرصت خوبی برای آشتی هواداران تراکتورسازی با ورزشگاه یادگار امام ره تبریز است، رحمانی در این باره هم خاطرنشان کرد: با اینکه در بازی با سیاه جامگان هوادارنمان استقبال خوبی نسبت به دیدارهای قبلی داشتند اما بطور کلی آنها برای بازی‌های ما نمی‌آیند و دلیل آن هم این است که دلشان شکسته است. ما با هر کدام از هوادارنمان که برخورد می‌کنیم کامل مشخص است که آنها فوتبال‌زده هستند اما با این حال به نظرم بازی با استقلال فرصت خوبی برای ماست تا بتوانیم دل آنها را بدست بیاوریم.

وی همچنین با بیان اینکه تیمش هنوز فرصت بازگشت به جمع مدعیان لیگ را دارد، تصریح کرد: ما کاری به صدر جدول نداریم و برای موفقیت تیم تراکتورسازی تلاش می‌کنیم. اگر چند بازی پشت سرهم نتیجه بگیریم می‌توانیم خودمان را به بالای جدول برسانیم. درست است با صدر ۱۰ امتیاز فاصله داریم اما در بالای جدول رقابت فشرده است و امیدوارم با حمایت هوادارانمان خودمان را بالا بکشیم.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خاتمه در مورد شایعات مطرح شده در خصوص زمان اتمام سربازی‌اش در نیم فصل و جدایی از تیم تراکتورسازی متذکر شد: من فقط به تیم خودم تراکتورسازی تمرکز کرده‌ام و در خصوص این مسائل صحبتی نمی‌کنم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *