تولیدی 16 آذر 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بالگرد اورژانس دو خانم بادار را از محاصره برف و کولاک نجات داد

آوای ورزقان: بالگرد اورژانس دو خانم بادار را از محاصره برف و کولاک نجات داد

دکتر رجائی در گفتگو با خبرنگار آوای ورزقان اظهار داشت: صبح امروز دوشنبه ۱۶ آذر ماه ساعت ۱۰ و ۹ دقیقه با توجه به گزارش روز شنبه و نبود امکان پرواز در آن روز به علت بدی آب و هوا، بالگرد اورژانس ۱۱۵ به روستای طویل ورزقان اعزام شد.
وی گفت: دو خانم باردار ۳۰ و ۳۳ ساله که به علت بستن شدن مسیر ارتباطی روستا به دلیل برف و کولاک امکان انتقال به بیمارستان را نداشتند، و پرواز روز شنبه نیز به علت بدی آب و هوا موفقیت آمیز نبود با گزارش هواشناسی مبنی بر اب و هوای نسبتا مناسب صبح امروز اقدام به پرواز نموده و دو بیمار در ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه تحویل بیمارستان شهید طالقانی تبریز شدند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان شرقی افزود: وضیعت عمومی خانم های باردار مناسب است.
رجائی تصریح کرد: انتقال مصدومین و بیمارانی که نیاز به تجهیزات ویژه درمانی در مجهزترین مراکز درمانی را دارند، از اهداف اورژانس هوائی است و در صورت وضعیت جوی مساعد اقدام به پرواز و انتقال مصدومین خواهد شد.

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *